Burcuuzunnn dtcanannn benim oğlumun ismi de Bulut olacak forumu okurken başka görmedim sizi görünce sevindim 🥰
melegim_ve_ben Rabia_53 Oğlumuza “ İlteriş ” ismini koyacağız. Birleştiren,derleyen,toparlayan anlamında. Ayrıca 2.Göktürk Devletinin kurucusu. Onun dışında öneri olarak “Alp, Göktürk, Göktuğ, Alptuğ,Aybars ” isimlerini söyleyebilirim.
ygmrtpclr Benim de oğlum olucak inşallah. Hasan Yağız koyacagız. Hasan rahmetli babamın adı Yağızı da ortak düşündük karar verdik eşimle
Mmucizeee Göktuğ koyacağız oğlumun adını Karan ikinci isim olarak düşünmüştüm iptal ettik ama yinede çok beğeniyorum Yusuf’ta beğendiğim isimler arasında
Deniz21_ Oğluşum olucak deniz aras karar verdik Yiğit, ayaz , İmran , renas isimlerini de çok beğeniyorum
Minitomubeklerken Deniz21_ Ben Botan istiyorum eşim Renas :) benimkini bütün aile ağır buluyor taraflar eşimden yana :)
Ebrarliva Rabia_53 vala şuan bir kızım var adı Ebrar liva. Şuan hamileyim erkek hissediorum eğer erkekse onunda Muhammed ensar düşünüyorum hayırlısı ile bakalim
Tubiskov Nurdan2021 bu ismi bende çok sevmiştim ama millet söylerken yanlış ahraz gibi şeyler söylemek gibi bsy aklıma gledi