Pinar0808 Genelde 28 günde adet oluyorum.adet günü 1 tane erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım 3 gün gecikmem var.normalde gecikmem olmuyordu.bu şekilde olup da hamile kalan var mı
ummuhan3 Pinar0808 Korunmayi bırakınca regl düzensizliği normalmiş benimde 4 gün gecikti test negatifti sonra regl olmuştum
Tubatgn Pinar0808 Bende 28 günde regl olan biriyim. Erken gebelik testi negatif kanda pozitiftim. En sağlıklısı kan testi bilginiz olsun 🥰
gygy1234 Pinar0808 ben varım 10 gün geçmişti test yapmıştım negatif en son sağlık ocağında kan vermiştim ve orda belli olmuştu hamile olduğum
minikmucizeemaak Tubatgn İnşAllah böyle bir süprizle mucizyle karşılaşmak bana da nasip olur idrar testleri negatif, kan verdim bakalım nasip
Minikmucizelere Tubatgn merhaba adetin ustunden kaç gun gecmisti testte negatif cikip kanda pozitif ciktiginda
minikmucizeemaak gygy1234 İnşAllah böyle bi sonuçla karşılaşmak bana da nasip olur testler negatif, kan verdim 5. Gün gecikme bi heyecan içindeyim çok de umudum yok ama işte
AzraFarah Pinar0808 bende üç gün geçince yaptım negatif çıktı,7 gün sonra tekrar yaptım yarı silik çıktı. Sonra tahlil verip öyle öğrendim
Tubatgn Pinar0808 Ben regliden iki gün önce öğrendim canım birde regli günü verdim kan merak edip idrar testide yaptım yine negatif çıkmıştı. Bence yarın ver sonuçlar anca çıkar sağlık ocağında verirsen.
Elfida0606 Bende aynısını yaşadım 4 gün geçikti sonrasında test yaptım negatifti regli oldum 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi hep sanırım hormanlarla alakalı
Meryeminannesi20 Pinar0808 Resmen aynı durumdayiz dün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adet te olmadım bekliyorum. Eğer tekrar test yaparsan benide bilgilendirirmisin erken gebelik testin markası neydi senin ?
Pinar0808 Meryeminannesi20 inşallah ikimizinkide pozitif sonuçlanır diyelim o zaman 🤲tabiki haber veririm.markası dr.Prüfer
Hilal3425 Pinar0808 erken gebelik testi negatif çıktı reglim 1 gün geçince normal kaset test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim oda pozitif erken testlere pek güvenmeyin
Pinar0808 Meryeminannesi20 bende bu sabah adet oldum 4 gün gecikme üzerine hiç gecikmezdi normalde düzenliydi niye böyle oldu anlamadım çok umutlanmıştım 😢