Amine95 Hlyaplt 37 de döndü oğlum. Doktor 20 dk secdede dur demişti. Onun sayesinde mi oldu bilmiyorum tabii ama size de tavsiye ederim
Nutelllaa Hlyaplt 27 de döndü ben kendim anladım tabiki döndüğünü .doktora gidip baktığımızda gerçekten dönmüştü.ama oğlum doğuma kdar donemdigi için buda sezeryan zaten
snm-ekr1 Hlyaplt YouTube da video var ben üç kere fln o hareketi yaptım döndü ama yanınızda biri olsun yaparken ne olur ne olmaz tansiyonunuz fln düşebilir yatak yada koltuktan kendinizi aşağıya doğru vermeniz gerekiyor secde pozisyonu yapın 30 saniye kadar o şekilde durun farklı günlerde tekrar edin hareketi
Cubukmakarna Nlnr_anne kısa ya çok uzun sanmıyorum çok hatırlayamıyorum 2 sene geçti ama 1 saat civarı fotoğraflara bakınca saatler öyle:)
Yucel_C Hlyaplt bizimki 28. Haftadan beri buzdolabındaki ketçap gibi ters duruyor 😂 telaşlanmayın bence son günler bile dönüyorlar, çok duydum o şekilde oldugunu.
Cubukmakarna Papatyaa_01 yok olmaz. Benim ilkinde 39+2 de bile hic sanci filan yoktu:) o agri kemik agrisi baska birsey oluyo genelde. Ama tabi sorun yine de
Papatyaa_01 Cubukmakarna evet kemik ağrıyor benimde zaten :) ilk gebeliğim tecrübesiz olduğum için her denilenden nem kapıyorum 🤦🏻😂
Amine95 Ys35 36.hafta gittiğimde ters duruyordu. 1 hafta sonra gittiğimde dönmüştü bas asağı. Öyle gün içerisinde 20 dk falan da durmadım açıkçası. Toplasanız her gün en dazla 10 dk durmusumdur. Yarın 40 hafta oluyor, hala bekliyorum :(
Busbusu 36+4 dönmedi hala doktor sezaryan dedi nst de sancım çıktı pazrtesi tekrar nst sonrası gün konuslm dedi
humeyrasmother Hlyaplt bende arada vajinada baskı hissediyorum dönüo geri mi gidio anlamadım 30+1 olcam 12 den sonra