AE42 Bebeğin kalp atımlarını elinizi koyduğunuzda ya da uzandığınızda hissediyor musunuz nasıl bi’ pozisyon alıyor ki karnınızda bu şekilde hissedebiliyoruz? 🤨
Deletedmom2224 AE42 bebegin kalp atışı değil ki o 😊 göbegimiz atıyor e rahîm yukarı çıktıkça daha da hissediliyor ondan 😊
deletedmom947 AE42 bebeğin kalp atışını bu şekilde duyamazsınız ama benim kuzenim hemşire ondan siteteskobunu alıp evde dinliyorum kalp atışını tavsiye ederim😂 Tabi 24. haftayı geçmesi gerekiyor bunun için.
AE42 Ezgi14 kimin damar ya da neresi bana denk geliyorda ritmik atımları hissediyorum yan yattığım bazınzamanlar bi yerini dayıyor bende acaba sıkıştırdım mı acaba diyorum kızımı, biraz toparlanıyorum oradan uzaklaşınca gidiyor :)
AE42 Cansuercan Onu da düşündüm ama dayandığınyerde hissediyorum bi bölgede yani, hıçkırsa tüm bedeni etkilenmez mi bu durumda :)
Cansuercan AE42 valla duruş sekline bagli bazen tek biyerde hissediyorum bazen gobegimi salliyo 😃 sanmiyorum kalp atisi olsunn
AE42 Deletedmom2224 Bende zaten nasıl hissedebilirim ki diyordum göbeğini bana yapıştırması lazım 😂😂😂😂
AE42 Cansuercan İnsan kendi kalp atışını sıkınca falan hisseder ya ya da nabzını bende dedim herhalde sıkıştırıyorum zarar veriyorum bi yerlerine diye 🙈😬
Cansuercan AE42 heheh 😀😀😀 yahu rahatsiz olsa hareketlenmez demekki mutluu annesi sana tepkiler veriyorrr