esmerella37 Kedilerim ev kedisi ve yavrularının 1 tanesinde kafasının arkasında boynuna dgru yaralar var ne olablr pire ısırdı desem dsarı ckmıyolar parazitmi oldu acaba yavrular daha ne yapmam lazım bşey olurmu acaba korkuyorum
Deletedmom_29 esmerella37 Veterinere getirseniz elbette iyi olur kedim yok ama evde de yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum canım
ArvenMom esmerella37 mantar olabilir ve bulaşıcıdır anneye diğer yavrulara da atlayabilir muhakak götür 7 kedi 2 köpek bakan birisi olarak söylüyorum yavruların heryerine yayılır çok zor geçiyo lanet şey
seyda53 esmerella37 biz burdan maalesef bişey yapamayız kısa sürede veterinere götürün lütfen ona göre ilaç yazar
Busel esmerella37 stresten yara olmuş olabilir genelde ense tarafında stresten çıkıyor ama siz en iyisi veterinere gidin ama yavru diyorsunuz bence en iyisi veterinere gidin
Armess_loya esmerella37 oyy çok tatlı bu yaa 🤗günah kızz bunlarda Allahın yaratığı en masum varlıklar ❤️ben korkuyorum maalesef tamasım yok ama, çok merhametim var🥺
Edafmo esmerella37 mantar ya da akne olabilir yayılabilir bir an önce veterinere götürmek lazım bence
omrumm Canım ensesini bilmiyorum ama benim kedimin çenesinde kabuklu sivilce gibi birşey çıkmıştı veteriner çekin, içini boşaltıp kanayınca batikon sürün dedi öyle yaptık geçti çok şükür