Sernnnnn- Kızlar 19+5 günlük hamileyim, bebeğimi karnımın alt kısmında kasığım oralarda hissediyorum tekmeliyor sanki normal mi? Karnın üst bölgesınde hissetmiyorum hareketlerini hiç
yagizegemom Sernnnnn- ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişlerdi ama bende de hala aynı 26. Haftamdayım hala aşağı da hissediyorum
1prensannesiiiii Sernnnnn- 23. Haftamdayim benimkide hala aşağıda hatta hareketlerini bazen aşırı derecede altta hissediyorum bakalım çıkacak mı yukarı🤷
Aaaysee Sernnnnn- o haftalarda normal bebek zaten altta 24 teyim hâla altta tekmeyi kasıklarımda hissediyorum hep
denizarenmom yagizegemom kiz seninkide makat gelis mi cunku ben yukarda hissediyorum artik ama makat gelis diye daha cok gobekte
yagizegemom denizarenmom ayy bilmiyordum bebeğin kafası aşağıda olunca makat geliş diye biliyordum ben 🤦🏻♀️
Emineedrk denizarenmom Bende 25.haftadayım midemin orda baskı hissediyorum göbeğin orda hissediyorum hareketlerini oda mı makat geliş oluyor 😄
AAylinnnn Aaaysee bazen geç çıkabiliyormuş bazen çıkmayadabiliyor ama bi sorun olduğu anlamına gelmez çok takılmayın
Papatya24 Sernnnnn- Ben 32. haftadayım başından beri hep aşağıda o kadar aşağıda ki resmen özel bölgemin hemen bitiminde hissediyorum doktora da soruyorum çok mu aşağıda diye hayır diyor
denizarenmom yagizegemom hayir bebisim bu ayaklarin assagida olmasi makat ben bekliyorum donsun normal dogum pozisyonuna😿
yagizegemom denizarenmom döner daha kuzum ya benim 22. Haftada kafası aşağıdaydı yukarı çıkmış işte zaten aşırı hareketli 🐣 kaç kilo olmuş senin minik 🐣
denizarenmom Emineedrk valla benimkinin kafa sag yukarda popo sol assagi bacaklar kasiktaydi en son genelde popo ve bacaklari hissediyorum
Emineedrk Anneperi Benimki balık gibi bu hafta sağ tarafa yatınca özellikle bide bu hafta sürekli mideme yakın bı yerde sertleşme oluyor kafasını koyuyo heralde