Sefanur050820 Kızlar bebeğim 3 aylık burnundan nefes alırken haşırtı gelior burnu tıkalı olabilirmi acaba ğöğüstede hissediyorum sesi
minikkurabiyelerinannesi Sefanur050820 4 gün önce aynı sebepten götürdüm bebeğim maalesef bronşit olmuş isterseniz bi götürün çünkü hava falan veriyorlar biz kaç gündür kullanıyoruz hırıltı sonradan öksürüğe falan döndü bebeğim kaç gündir çok zorlanıyor 😌
nur34_ Sefanur050820 valla canim bnde trendyoldan bakiyorum memnuniyetlerine fln hangisi en yuksek memnuniyete sahipse onu alicam henuz almadim sende öyle yap istersen kullandigim bi marka olmadigi icin sanada oneremiyorum
Sefanur050820 pembefiyonk ya aslaında serum sıkıorum burnuna hergün ama korktuğun için bir ml verebiliyorum birşey olur fln diye galiba ondan da pek bir işe yaramıyor
pembefiyonk Sefanur050820 hiçbir şey olmuyor merak etme sağa yatır sol burnuna 2cc sola yatır sağ burnuna 2 cc hızlıca ver sonra ters çevir sırtına biraz vur akıyor kalanı da aspiratörle Çek bence kendimiz bile burnumuz tıkanınca nasıl rahatsız oluyoruz
Sefanur050820 minikkurabiyelerinannesi ağızdan nefes alırken yok ama bide yeni grip atlattık viral enfeksiyon geçirmişiz ciğerleri temiz çıktı çok şükür ama hala burundan nefes alırken haşırtı oluyor
Gorkim Sefanur050820 yani götürüp kontrol ettirmwkte fayda var hırıltı olmaması lazım göğüste nefes alırken
Sefanur050820 Gorkim yarın götüreceğim tşkr ederim 🙏 şimdi doktoruna attım burnu tıkalı burnunu açın yazmış sürekli olmuyor sdece içerisi çok sıcak olduğu zmblarda
Dark Sefanur050820 göğüste varsa sabah bir sağlık ocağına götürün, ciğere balgam inmiş olabilir Çocuğu kalın giydirip evi sıcak tutup terletmeyin, genelde kış bebeklerinde oluyor, hafif giydirin, evde aşırı sıcak olmasin