21147nisa Arkadaşlar 10+3 haftalık hamileym devlet hastanesindeki doktorm folık asıt kullanma buna devam et dedi bir hafta sonra özele de muayene olmak istedim oradaki doktorsa ilk üç aydan snra bunu ilacı tavsiye etyorm smdidlik folik asit kullan diyor aranızda bu haftalarda kullanan var mı ?
Nurbanu34 21147nisa ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedavi surecinde de hep kullandim folik asit ve balik yağı da veriyodu doktorum ekstradan. Regenesis maxi hic birakmadim 27 haftaligim hala içiyorum
deletedmom947 21147nisa ben 12. haftam bitine kadar folik asit kullandım sonra doktorum Regenesis Maxı verdi 3 aydır kullanıyorum.
yyhulya 21147nisa ben de 19 haftalık hamileyim hamilelik öncesi ve ilk 3 ayı aşkın folik asit kullandım sonrasında regenesis maxı verdi doktorum zaten içinde folik asit de olan çok güzel bi vitamin ama ilk 3 ay sadece folik asit çok önemli bebekler için
Nurylcndag 21147nisa önce tek folik asit kullandım canım zamanı gelince bitmemesine rağmen doktorum onu bıraktırdı regenesis max vermişti 3 aydan sonra, ondan sonra hep kullandım.
Asya_2402 21147nisa Ben kullanıyorum,perinatog olan doktorum tavsiye etti fakat 4. Aydan sonra kullanmaya başladım öncesinde folik asit kullandım
21147nisa Nurbanu34 canım bu ilacın içinde balık yağı vitamin folık asit hepsi var ekstra bişey kullanma dedi doktor ama aklım karşıtı özeldeki doktor rahim duvarında kanama var progestan kullan diyor devletteki hiç bişey YÖK gayet sağlıklısın diyor
Nurbanu34 21147nisa evet içinde hepsi var benim tüp bebek olduğu icin doktorum ekstradan veriyordu degerlerim de biraz düşüktü. Ama şimdi balik yağını biraktirdi regenesis artik yeter dedi mesela. Hep gidip devam edeceginiz doktora gidin sadece derim diger türlü kafa karışıklığı oluyor ☺
deletedmom947 21147nisa zaten 2 haftan kalmış bence folik asite devam et, 13. haftaya girdiğinde zaten folik asiti bırakıyorsun. Sonra Regenesis Maxa başlayabilirsin ayrıca doktorun gerekli görürse kan ilacı ve D3e de başlaman gerekir bunları da muhakkak sor.
beren22 21147nisa hamileligimin başından beri kullanıyorum benim doktorum hepsini içinde barındırdığını söyledi
KlncA 21147nisa ben 12.haftada folik asiti bırakıp regenesise geçtim canım. Multivitamin olduğu için içinde folik asitte var diğer gerekli vitamin mineraller de. Haftan da uygun erken değil yani multivitamine başlamak için
Rumeysaylz 21147nisa İlk 3 ay folik asit kullandım ben ondan sonra regenesis kullanmamı önerdi doktorum daha öncesinde değil bende özele gidiyorum ama fark ediyor mu bu durum bilmiyorum 🤷♂️
TCSRFEGUL 21147nisa bn 16. Haftma kadar regenesis max kullandım içinde bi çok şeyin oldğunu söylemişti doktorum 16. Haftadan sonra duosvite geçtim 23. Haftadaym suanda duosvitle devam ediyorm
Babydr 21147nisa çok erken vermiş regenesis maxı canım doktorun bence kendine bir doktor belirle bi yerde o nediyosa öyle devam et