Anneolmak188 Kızlar var ama çıkaramıyorum boğazımdan kendimi boğasım var artık bide öksürücem diye altıma kaçırıyorum arada nolur yardım edin ya
nur34_ Anneolmak188 ayy aynisi bendede var ozellikle geceleri oluyor grip desen degilim niye oyle oluyorki
Ilahem Anneolmak188 28 haftaligim 13 haftadan boyleyim.sidetli oksuruk balgam nefes darligi.doktor surup falan versi ama fayda etmedi burun bogaz doktoru alerjik rint dedi toz tuy zararli dedi.inanin eski sagligimi ozluyorum.disari bile cikamiyorum azacik ruzgar tetikliyor.
Zeynep_61_70 Anneolmak188 al benden de okadar bende öyle şu bir hafdadir girip değilim birşey değilim ama balgam dolu çıkarmıyorum boğazıma sinirden sarılıyorum resmen öksürük de öyle affedersin çamaşır değişmekden gına geldi 😔😔😔
nur34_ A_syma basini dikmi yapiyosun yani cok kotu ya zaten asiri tiksinen biriyim balgamdan cikarsam kusarim yani o derece bna cok zorluk veriyor
A_syma nur34_ Evet canim biraz dik yatiyorum. 1 duz yastik ustune egilli 2. Yastik Hem mide yanmasinida hafifletiyor. Hem burun ve geniz tikanikligimada fayda ediyor.
Denisss37 Hamilelik riniti diyorlar. Bende çok etkilendim. Çok rahatsız ediyorsa alerji ilacı veriyorlar.
nur34_ A_syma denicem bu gece ama benim boynum cok agriyor bide valla ikinci trimester bitmeye dogru gidince yeni yeni guncellemeler geliyor insana
Denisss37 Ilahem Bence diğer şikayetler gibi geçecektir. Bana tuz ve karbonatla su hazırlayıp rahatsız oldugumda burnumu temizleyebileceğimi söyledi doktor. 1 lt suya bir çay kaşığı tuz ve karnonat koyup dene. Ben ilaç da kullandım ama iyi gelmedi.
Ilahem Anneolmak188 valla ayni ben kocama bi yerim agriyor deneye utaniyorum surekli sikayetciyim kendimden.oram oagriyor buram agriyor simdide alerji cikdi basima beni doktora gotur bile diyemiyorum .bazen her gun bi basqa doktora gitdiyim oluyor.😔
aren6161 Zeynep_61_70 kegel egzersızı yapın hem doğuma hazırlık hemde kaslar güçlenir öksürüp hapsurdugujuzda kacırmazsınıx