momlife_7 19 haftalıkken bebek hareketleri her gün hissedilir mi ? Ben ara da sırada hissediyorum hissemediğim zaman endişeleniyorum sebepsizce 😣
2022bebeki momlife_7 18 de ilk hissetmeye başladım kalp ,nabiz atışı gibi. Duzensiz olmamasi cok cok normal daha çok minikler
minikoglumuz Bende burda bekleyeyim 19+4′üm bende kalp atar gibi Bi iki dokunuyor sonra bi kac gün ses çıkmıyor bende endişeleniyorum böyle olunca 🥺
Annecim58 minikoglumuz çok normal merak etmeyin her bebeğin hareketleri farklı çünkü sadece takip edin aralıklarını ne zaman hareket ettiklerini daha yeni hissediyorsunuz muhtemelen
momlife_7 minikoglumuz evet aynısı bende de böyle ya 😞 bugünde biraz mide mi bozmuşum ishal, kusma, karın agrısı üçünü bi anda yaşayınca aklım çıktı Allah korusun ya 😖 allahtan yarım saat sonra geçti de için rahatladı
momlife_7 2022bebeki evet canım doktorum daha hissedemezsin küçük demişti ama ben hissetmiştim şimdide olmayınca insan endişeleniyor ya
2022bebeki momlife_7 Cok erken daha ya kac gramcikki daha nasıl düzenli hissedelim🥲 Hem o haftalarda çoğunlukla uyuyorlar endişe etmeyin keyfini sürün hamileliğin🌺
momlife_7 2022bebeki 😊 ay Allah razı olsun adada bi kıpırtı olunca bebeğimdir diye düşünüyorum daha en son 205 grdi kilosu🙈
2022bebeki momlife_7 şu an 3kg bizimki mesela hareketlerini hissetmemek imkansiz ayak diredigini bile hissediosnuz🤣 30 dan sonra duzenli hareket ederler hiç endişe etmeyin ne sans ki minnak da olsa hareketini hissediyorsunuz. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin🌺