elifiii merhaba canım Rabbim sabrini versin tekrardan nasip etsin . okurken kendimi tutamadım agladım cünkü bende ayni seyleri yasadim
snin gbi 23+4te erken dogum yaptim kaybettim gebeligimi ilk ögrendigmde kanamam bsladi dsük riskim vardi haftalik proloton igne günlük 2tane progestan kullandim 3ay dolana kadar . 3.aydan sonra rıskim gecti hersey yolunda gdiyodu dogumdan 4gün öncede bska doktorda ayrintiliya girdim doktor kızimin saglikli oldgunu suyunun yeterli oldugunu bnde bi skıntı olmadigni syledi . Böyle bi erken doguma hem kendi doktorum hemde dger doktorlar cok sasirdi.
Etrafimdakiler kan pihtilasmasi kan uyusmazlgi rahim yetmezlgi vs var ddiler . Kan pihtilasmasi olsaydi hamile kalir kalmaz dsük yapardım Kan uyusmazlgi icn günlük göbekten igne kullanirdim . Gelelim rahim yetmezligine ayrintilida doktor rahim agzinin iyi oldugunu sylemsti raporumda 35mm yaziyo yani 3.5cm erken dogum olmasi icin 20mm yani 2cm ve altinda olmasi gerekiyo ve bnim oldukca iyiydi kendimi toparlayamadim hergün agladim . esim icin ailem icin yeniden anne olmak icin toparlandm smdi tekrar istiyoruz bu ay doktor kontrolündeyim. Rabbim kimseye yasatmasin . Veren o alan o . Nasibimizde yoktu demekki dünyada yiyecegi ekmegi yokmus alacagi nefes yokms.
Ben hep böyle diyorum Allahim sen ol dedin oluverdi . Tekrar ol de oluversin melegim cennet kusun oldu kendi payini aldin benim payima düseni tekrar nasip et bu arada hergün Meryem suresi okuyorum . . Uzun oldu kusura bakma hakkini helal et. .