prensprensesannesi__ 37+4 Haftaligiz kolestaz olduğu için doktorum yarın sabah 8 de gel fitil ile doğumu başlatalım dedi süreç nasıl geçiyor 2 gebeliğim akşama kadar doğum olur mu
SutlacimiYedimmiBen prensprensesannesi__ ilkide normal doğduysa acilman hizli olur aksama kadar süreceğini sanmam cok cok oglen doğurursun hersey yolunda gidrse
Eliztosunannesi_ prensprensesannesi__ merhabalar geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏 benimde ilk doğumum yılbaşından sonra bende doğurmak istiyorum kusmalarım tekrar başladı doktora desem normal için başlatmaya çalışır mı acaba doğumu ? Gerçekten hem plesanta yaşlandı hem benim artık rahatım kaçıyor 37 ti bitirmiş oluyoruz 38 in içinde oluyoruz yılbaşından sonra . Fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
prensprensesannesi__ Eliztosunannesi_ biz bugün kontrol için gitik kilosu 3000 kilo dedi gayet sağlıklı duruyor aşırı kaşıntılarım yaralaraim olduğu için doktor yarın nobetciyim başlatalım dedi sizde konsuun kilosu iyiyse başlatabilir şuan sguat activa hareketlerini yapıyorum yarına kadar ise yarasin diye
Eliztosunannesi_ prensprensesannesi__ Allah yardımcınız olsun tüm kalbimle dualarımdasınız inşallah bir avazda kurtulursunuz 🙏
prensprensesannesi__ Eliztosunannesi_ çok sağolun sizlerde dularimdasiniz sağlıkla alalım kucahimiza inşallah