_aydanyldzz Merhaba kızlar 17 haftama giricem öğrendiğimden beri hiç kusma bulantı yaşamadım zayıf hamile kaldım 50 kilo ile ama her geçen gün kilom artıyor 5-6 kilo almışım oysa çok bişey de yemiyorum iştahim olmuyor ama neden bu kadar hızlı anlam veremiyorum :(
Sugarmomyy _aydanyldzz bende çok kilo aldım. Bulantım olmadı. Aşırı yemiyorum da fakat iki gün önce 78 çıkıyordum şimdi 79.5 çıkıyorum. 15 kg aldım. Daha 28+5 günlüğüm. İster istemez sıkıntı yapıyorum kendime
BskSrc _aydanyldzz 32inci haftama 14 kilo alarak girdim. Doguma 2 ay var… daha da alırım herhalde 🙄 suan 8inci ayımdayım. 5den 6ıncı aya girerken bir anda aldım kiloyu ve basenlerime de gitti 😓
_aydanyldzz BskSrc kız mı bebiş genelde kız öyle yapar diyorlar 🥰benimde karnım genişledi büyüdü bişeyler oluyor yani sizin yine iyi ben daha bu haftamda 6 kilo doğuma 20 kilo alarak filan giricem sanırım 🐣
BskSrc _aydanyldzz erkek 🙄 benim vücudum her zaman basenden almaya müsaitti zaten 🤦🏻♀️ yuzumde gozumde bir sey yok ama basen ve göbek aldi başını gidiyor 😬 Aaa ne güzel tesadüf, ben Murat Doruk takipliyim 🥰
Nesli8181 _aydanyldzz yani evet normal de doğum yapmam yasak çok kilo almam yasak o yuzden dikkat ediyorum
frdclk _aydanyldzz Ben ama hep meyve/ sebze agırlıklı yiyorum tabi arada kebap pide falan da yiyorum canım istedikçe ama eve kapanmadım her gün olmasa da yürüyüş yapıyorum
Nesli8181 _aydanyldzz herseyi ye az ye bence çok yersen fazlası zarar yürüyüş yap kısa mesafeli spor yap faydası olur emin ol