mylittlebabym Nurcanben öğrendiği dakika bütün memlekete duyurduğu için ondan saklamak zorunda kaldım.🫢 Bir önceki gebeliğimi hemen herkese söylemişti boş gebelik geçirmiştim. O yüzden bu kez söylemesini göze alamadım ☺️
DeryaSemi mylittlebabym heyecanlı durumlar insan herkese söylemek istiyor gerçekten bende sürekli gülüyorum göbeğimi falan tutuyorum avel Avel bakınıyorum Allah’ım isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile inşallah 🧡
Eren_umay2 DeryaSemi 4 aylıkken aileme falan söyledim kayınvalidemlere falan geri kalanı ben 6 aylıkken ve 7 aylıkken öğrendiler hatta daha 1 hafta önce bile öğrenen var. İlk gebeliğimde hemen herkese söyledim çok sıkıntılı geçti gebeliğim her yönden yani kullanmadığım ilaç kalmadı hamileliğim hastanede geçti sürekli bunda kimseye hemen söylemedim çok rahat gebelik geçirdim şükürler olsun nazara gerçekten inanırım bazı insanların bakışı bakış gözü göz değil maalesef 🥴😒
myangelson DeryaSemi sadece annelerimize söyledik o kadar 3 aylıkken de artık sürekli soran halamlara falan söyledik 😂🤦🏻♀️
91mer DeryaSemi bekleyin 3 ay Kalp atımı olunca aile fertlerimize söyleyiniz ama ona buna cok sallandırmayınız benim tavsiyem 🌺 birde dr boş gebelik vs anlıyor y diyor kalp atımı olmadan
91mer ArvenMom banada kalsa böyle düşünüyorum ama eşim 3 ay dolsun çevreye söyleriz diyor . Zaten soran olursa söylenir :) Annem diyelim davul zurna çalmaya gerek yok 🤣 Sağlıkla hayırlı uzun ömürlü evlatlarımızı alalımmm kucağımıza amin 🌺🌺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ArvenMom 91mer kimsenin bilmesine gerek yok şuan 5 aylık hamileyim 3 haftadır sadece ailem biliyo fazlasının bilmesine gerek yok çünkü göz var nazar var ilk bebeğimi çok erken söyledim ve kaybettim o yüzden en iyisi buydu
91mer ArvenMom dopru diyorsunuz bende kayıplar var Benimde fikrim o yanda ama işte 3 ay dolsun sorana deriz diyor Allah’a emanet hepsi Allah şerden nazardan korusun
2prensesannesiiii ArvenMom aynısını bende yaşadım her şey yolunda gidiyordu dr bebek çok güzel yere yerleşmiş falan dedi sonra herkes duydu öğrendi kalbi durmuş allahım korusun bütün bebeklerimizi hasetleyen çok malesef 4.5 aylık gebeyim şuan hala daha yeni öğrenenler var🙏🏻💙 hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun demeyen var karnımı ovalayıp nas suresini okuyorum sürekli 🙏🏻
Nurgny35 DeryaSemi annene ve ablana söylemen de ne sakınca olabilir ki.? Dis çevreye haber verme yeterlidir. Anneden nasıl bir zarar gelebilir 💁😊
kucukkalbimm Bende kimseye söylemek istemedim kendi aileme söyledim ama sağolsun annem arkadaşlarına falan söylemişti bence soylenmemeli ya ben çok pişmanım kendim 11.haftamda duyurdum etrafima
Mybabeela mylittlebabym eşime iki bebeğin haberini de öğrenir öğrenmez telefonda vermiştim 😂 nasıl dayandınız o kadar
Melike_nur53 DeryaSemi kesinlikle kalp atışı duymadan söyleme bence canım çok fazla kayıp duyuyoruz ben 4.5 ay sakladım 🤭😅 hrrkrs şok oldu cinsiyet öğrenene kadar demedik
Asyadgn DeryaSemi ben 4 haftalıktı öğrendiğimde hemen söyledim sonuçta Allah göstermesin kötü olumsuz bi sonuç olursada ben yapmıyorum Allah’ın nasip ettiği bişey bence mutluluk paylaşılmalı ✅
61lazkizi61 DeryaSemi kalp atışını duyunca birinci dereceye söyledik diğer türlü ben hayla kimseye söylemiyorum ama sağolsun kayınvalidem gelene gidene gelin hamile diyor 🤣şun 21 haftadayız🙈