MorKelebek54 3MelekAnnesiiii yerleşme kanamasıdir kuzum kırmızı rengine donemezsse bide 2 günden fazla kanama gelirse mutlaka doktora git. Ama bence yerleşme kanaması kuzum
3MelekAnnesiiii MorKelebek54 doktorumla gorustum oda dedi yerlesme kanamasi olabilir cunku daha cok yeni ve gelsende ultrasonda bisey gorukmez dedi Allahim buyuk insaAllah sag saglim alirim kicagima♥️🤲
CeydaST 3MelekAnnesiiii aşağı ine ine güzel haberi gördüm ya maşallah devamı da gelsin sağlıkla inşallah. Düşükleri de söyle doktoruna belki Bi kan sulandırıcı başlar. Pembe akıntıya da takip et artar gibi olursa Bi doktora git. İnşallah gerek kalmaz her şey güzel olur kuzum
MorKelebek54 3MelekAnnesiiii inşallah canım benim, çok sevindim gercketen adına. Şuan çok minik olduğu için görünmez evet bı kaç haftaya belli eder kendini zaten belirtin vs var mı peki kuzum
3MelekAnnesiiii CeydaST akintim cogaldi doktora sordum su an cok erken bisey goremeyiz ama yerlesme olabilir dedi ama icimde yine kocaman bi korku basladi. 😔😔 hevesim galiba kursagimda kalicak ama insaAllah Allahim nasip eder bu sefer oyle dua ediorum😭😭
CeydaST 3MelekAnnesiiii kötü düşünürsen kötü olur.. 6 haftalıkken gördük biz keseyi iyi düşün ya. Akıntısı önemli değil de pembe kırmızı falan mı hala
Akman1919 3MelekAnnesiiii canım sen adetine kaç gün kala yada geçtikten sonra mı yaptırsın kan tahlilini ve sonucun kaçtı ki yazmamışsın