Biromur hukukcuanne_06 Bende sac tava çok kullanıyorum çok altını açmıyorum ama bakalım kızım mutfaktayken denk gelmesin tek duam o şuan
Liliales Biromur benim teyzemin ocağı patlamıştı tuz buz olmuştu resmen piyasadaki en iyi ve pahalı markalardan biriydi. ben de cam ocak aldım servis takmaya geldiğinde bu durumu söyledim ve servis ocağı yerleştirdikleri gözün küçük olması nedeniyle ocağın ısınmasıyla genleşmeden dolayı bu tür olayların olabileceğini söyledi. Ben 3 yıldır kullanıyorum bir şey olmadı. Patlama da öyle gaz patlaması gibi değil üstünün camı tuzla buz oluyor ama yine de tehlikeli olabilir
Dr4 Biromur 12 Yıldır kullanıyorum, çok şükür bir sıkıntısı olmadı. Teka benim ankastrelerim. Döküm, düdüklü, her türşü kullandım, hatta domates sosu yaparken 10 kiloluk kocaman tencere koyuyprum.
120720 Biromur evet ben çevremde rastladım patlayana bir kaç tanıdığımda oldu tuzla buz oldu ocak ama bende kullanıyorum kaç senedir sorun yaşamadım. Dikkatli kullanırsanız hiç bişey olmaz büyük ocakta yada hepsini aynı anda kullanırsanız vs. saatlerce birşeyler kaynatırsanız normal olarak patlama ihtimali çok yüksek tabi cam olduğu için
Lunaaa92 Biromur ben kullanıyorum bi sorun yaşamadım o patlama genelde kocaman kocaman tencerelerle bişiy yapıldığında olabiliyor demişti annem, hani salça konserve yapılan büyük tencerelerde
Morning-star Biromur Ben 5 yıldır kullanıyorum arcelik marka hicbir sıkıntı olmadi cok şükür. Ama közmatik falan koyunca üzerine patlıyor diye duydum bilemiyorum ben kullanmadım hiç öyle.
Daffyy Biromur bi buçuk senedir kullanıyorum sorun olmadı ama arkadaşımın kuzenimin ve komşumun patladı. Su çok taşarsa güveç veya güceç gibi kalın tencereler uzun süre o ısıda ocağı ısıtırsa veya bütün ocaklar açıkken cam çok ısınırsa patlar demiş firma. Yine de markaya göre değişiyor olabilir tabi😊
Suasli Biromur 1 yıldır can ocak kullanıyorum severek kullanıyorum temizliği emayeden daha kolay patlama kısmına gelince Allah korusun inşallah kimsenin balına gelmez ama böyle bi risk şu şekilde var 1 ocak takılırken tezgahla birleştiği yere çekilen fitil servis dikkatli çekiyor zaten ya da çekmeli ordan hava almaması gerek boşluk kalmaması 2 biz alırken mağaza çalışanı anlattı bunu cam ocakların ortası boş kalması gerekirmiş kapanmaması gerekirmiş uzun süreli mesela su böreği güveç cam ocakta pişmesi tehlikeli ortası kapandığı için tepsiyle o sıkıntı olur demişti
Tuccceee O patlayanların %90ı patlıcan biber közlemişler yani ocağın hava almasını önlememek lazım ama siyah renkse kesin değiştirin hayatınızın hatası olur böyle bir rezillik yok
Aysecan0335 Güveç ve közmatik kesnlikle kullanma diye uyarmışlardı yetkli servis ısıyı aşağıya verdikleri için ,
asena0609 Biromur Ocak sıcakken üstüne çok soğuk bişey ya da ocak soğukken üstüne sıcak bişey koymayın yeter patlama dedikleri şey öyle büyük patlama değil camı çatlıyo sadece ocağınız mahvoluyo başka bişeyi yok bu arada 4 senedir kullanıyorum hiç başıma gelmedi arkadaşım soğuk tencereyi sıcak ocağın üstüne koymuştu camı çatlamıştı ordan biliyorum
Hasretkmrc Biromur ben isteyken patlamış sadce bir gözü açık olduğu halde eşim yemek koymus patlamış markası itimat