Ahsenveannesi Doa o zaman siz gebeligi hissetmeyenlerdensiniz ilk 14 hafta surekli bulanti kusmam vardi benim su icmeye hasrettim😂
Pars 19 haftada 4 kilo aldım.. 57 kiloydum 61’e cıktım.. Doktorum dikkatli olmamı son aylarda 2 katı hızda kilo alacagımı söyledi.. sağlıksız hiç bişey yemiyorum, pilates yapıyorum.. Ama herkesin bünyesi farklı.. 20, 30 kilo gibi sağlıksız fazlalıkta kilo almadıktan sonra hepsi verilir diye düşünüyorum..
Sedaahmet Khmu canım bende 4 aylık hamileyim. Bende 55 le hamile kalmıstım. Şuan 58 kiloyum. 3 kilo almısım. Ama bende biraz şişlikte var. Sanki 7 8 kilo almısım gibi duruyor ama onlar şişlikten kaynaklı. 😂Toplam 3 kilo aldim 😂
Doa Ahsenveannesi 10 gün çok miğdem bulandı ve halsizdim . Miğdemin bulantısı geçsin diye sürekli zeytin ekmek peynir ekmek yedim. Kilo almaya müsait olunca sonuç bu. Maalesef kızımda 35 kilo almıştım 🙈😁
Aymehah Arkadaşlar şu kadar haftalığım hiç kilo almadım diyenler bebek nerde 😀 18 haftalık 5 kilo aldım evet çok benim ama hiç demekte abartı 😀
Babies16 Khmu 10 kilo aldim toplamda.9 ekimd edogum yaptim 8 i gitmisti.2 kilosu duruyordu.ozamandan beri bebekle ugrasyrm belki oda gitmistir