tubi94 minikumutlar ben faydasını olduğunu düşünüyorum rahme çok iyi gelen bir meyve folik asit kaynağı önce tabi Rabbim nasip etti ama sık yemeğe dikkat ettiğim ayda hamile kaldım bende
SecilM minikumutlar ben son tüp bebek tedavimde tükettim transferden itibaren.bebeğimin tutunduğunu öğrenince de 2 ay daha tükettim. Olumlu etki ettiğini düşünüyorum açıkçası. Tabiki Allah nasip edecekse her türlü olur ama en azından şifalı şeyler tüketmek her zaman iyi şeylere vesile olur ☺️
arirangg minikumutlar Ben iki kez ovulasyon takibi yaptım. İkisinde de 1 hafta yedim. İkisinde de hamile kaldım. Bebeğin tutunmasında bir faydası oldu mu bilmiyorum ama var diyorlar
Basak0646 Kavrulmamis kabak çekirdeği çiğ badem bunlar tutuasi için çok faydalı.bide nar suyu duymuştum avokado iyi diyende var gerek yok diyende internette gormustum
minikumutlar arirangg ayyy hadiii inşalalh banadaa nasip olur canım hatırladın mı ovulasyon testlerimde yorumlarınız var 😊😊☺️
Yetersukrbck_0618 minikumutlar hamile kalmadan önce yemiştim yararı olmuş olabilir şuan 36 haftalık hamileyim
Yetersukrbck_0618 minikumutlar inşaallah faydasını görürsün canım benim Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin inşallah 🤲