AyseSydm Kızlar 34+0 haftalığım. Erkek bebek bekliyoruz. Bebeğimin hareketleri o kadar sert ki her hareketinde canım acıyor, normal mi siz de durumlar nedir?
2023bebegim AyseSydm bendede var o yaramazdan bazen karnım yırtıldı saniyorum benimki özellikle göbek deliğine ve kaşığa çalışıyor maf etti beni 34+3 olduk bizde yaramazlık hat safa heleki kendini kasıp taş gibi yaptığında çok can yakıyor ama en tatlısı hıçkırık 😂😂
Aselsmoms AyseSydm 34+3 olduk oğlumla o kadar ağır ki tekmeleri bazen birden vuruyor hopluyorum yerimden çıkacak sanıyorum aşağıya vuruyor gibi oluyor ara sıra da baskı 🥴
ayysnrr AyseSydm 34+4teyim benimki baş aşağı döndü ayakları ciğerlerimi deliyor bazen hem kasıklarıma hem göğüs kafesime batıyor gerçekten canım yanıyor bende onu dürtüyorum karşılık olarak 😁
Cnsy00 AyseSydm bende yarın 34 olacağım erkek bebeğim çok canımı yakmıyor tekmeden çok hareketlerini hissediyorum sadce toplanınca kasıklarım ağrıyor
_Yeni_anne_ 2023bebegim benim de oyle acaba sizin bebeginiz dgum pozisyonunu almis mi biliyor musunuz kontrole gidemedik meraktayim
Ysfgl_3003 Leylazerr benim de aynı ama çok sert oluyor toplanıyor diyorlar sanırım tekmeleri can yakmıyor
AyseSydm Aselsmoms Aşağı baskısı çok yok daha çok göğüs kafesime. Ya da ani hareketleri dönüşleri çok sert😇
AyseSydm ayysnrr Aynı durumlar bizde de mevcut. Özellikle göğüs kafesime öyle bir baslı yapıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum😅
Semilk05 AyseSydm normal bende 34+3 deyim sağ göğsümün altına kaburgama bi taraflarını sıkıltırdıgına yemin edebilirim ama ispatlayamam bi vuruşları var sanki uçuyor içimde 😂
AyseSydm Semilk05 Hahah içeride park olduğuna inanıyorum hopluyor zıplıyor kaydıraktan kayıyorlar bence😃
Minikmucizem199 AyseSydm bende 34 haftalık hamileyim sanki alt karnımdan vajina doğru iğne batması gibi oluyor çok acıyor ama
Isik22 AyseSydm bende 33.haftadayım erkek bebiş valla bazen kasıklarıma bi tekme atıyor nolduğumu şaşırıyorum gayet normal doktorum 37-38 e kadar içeride çok döneceği için normal olduğunu söyledi her yeri ayrı tekmeleyebilirler yani 😊😊