Esractlymn Kızlar hamilelikte basur sorunu yaşadınız mı 33. Haftadayım basur çıkıyomuş gibi hissediyorum böyle olanlar var mı neler yaptınız
Minikmucizem199 Esractlymn ilk gebeliğim den beri devam Eden ve geçmeyen ikinciye hamileyim 34 haftalık daha beter oldu artık krem flan fayda etmiyor maalesef ağrı veriyor bazen kanıyor 🥺🥺
Tuba1535377 Esractlymn benim yıllardır var şuan hamileyim daha da arttı ve yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum asitli içecek aşırı baharat abartmıyorum incir kayısı yiyorum birde >Kantoron yangını pamuga damlatıp gece yatmadan basura koyuyorum kanamam geçti rahat çıkabiliyorum tuvalete basurda küçülme henüz olmadı sizinki oluşmak üzereyse önlem almanızda fayda var
KocBetul Benim 25. Haftadan itibaren var ve geçmiyor şu an 34 teyim. bazı zamanlar aşırı acıya neden oluyor. Hiç çıkmadan önünü kesebilirsen kes yediklerine dikkat et 🥹
Tuba1535377 Minikmucizem199 benım kullandığım krem anuflex Di galiba araştırarak almıştım agrısını baya hafifletiyo
Asiiilmom Basur sorunu bendede baş gösterdi ,kantron yağı suruyorum suan acıma kanama yok ama orda oldugunu bilmek de sinir ediyor , cerrahi müdahalesiz geçer mi acaba