melisaugtr Merhaba. Detaylı ultrason haftam geliyor ve emin olamadım. Detaylı ultrasona girip memnun kaldığınız bir yer var mı? Ücretleri de yazarsanız çok memnun olurum 🙏🏻 Avrupa Yakası’nda ikamet ediyorum ama duruma göre Anadolu Yakası’na da geçebiliriz.
Sevvl melisaugtr Osman Özyurt şişlinin ortasında harıka bi doktor 1600 verdım ben ikiz olduğu için tek 850 idi zam gelmiş olabilir. Benim kızlar poz vermedi resım alamadım ama sankı tıp dersinde gibi bize bile anlattı eşimle
nur34_ melisaugtr biz kagithanede fehmi yazicioglu ofisine gittik canim cok tatli ilgili bir perinatoloji uzmani 900₺ Utrason ucreti doktorumun bizi yonlendirdi senjn takibini yapan doktor yonlendirme yapar belki
Dmrbs18 melisaugtr Pendik radyoleji uzamnı Halil mesuta gitmiştim ilk başta çok memnun kaldım hatta bazı sorunları o gördü . Sonrası Ataşehir doçent oktay kayma gittim hem kadın doğum hem peritonelji bölümünde uzman çokta memnunum . Direk bence ona gidebilirsiniz . 1400 TL idi ama yılbasından sonra szam gelir
melisaugtr Sevvl ilgilendiyse ne güzel 🙏🏻 şişli de yakın kalıyor, değerlendirmeye alayım çok teşekkürler 😊
melisaugtr nur34_ doktorumun olduğu hastanede çekim oluyormuş ayda bir kez fakat bir yorum gördüm memnun kalmamış giden kişi ben de endişeye kapıldım. Çok teşekkürler, Kağıthane bize yakın değerlendireceğim😊
nur34_ melisaugtr biri memnun kalmayinca herkes kalmicak iye birsey yok canim gidip kendin tecrube edinceksin mesela benim takibimi yapan doktorumda memnunuyeti oldugu kadar memnuniyetsizligide var bana sorarsan ben memnunum
melisaugtr Bortubocek özel hastane takipliyim. devlette perinatoloji bölümüne gitmek için kadın doğuma muayene olmak gerekiyor sanırım, o iş beni geriyor biraz açıkçası
Bortubocek melisaugtr istanbul >uskudar> zeynep kamil> antenatal poliklinigi 20-24 detayli ultrasonu >hekim farketmez >tarih farketmez Bu sekilde secip hergun sabak tam 10.00da deneyip denk getirmeniz lazim muayeneyi
GirlGossipgirl Medipolde detaylı için fiyat sordupumda 2500 gibi bi rakam verdiler çok fazla geldi bana. Bende araştırıyorum
Bortubocek Balpetegii zuhal dinç..ama hekim secerseniz dusmez zaten randevu.. Tamamen perinatoloji binasi herkes cok iyiydi farketmez yapin derim