Ezgikiran 11 haftada kasik agrisi yasamak normal mi baznde karnim agriyor.yatarkende sag tarafimda sanki gerilme cekilme gibi oluyor
bendiyebiriii Ezgikiran regl olacakmış gibi ise normal. Ben hatta lavaboya koşuyordum regl mi oldum diye
Mericylmz Ezgikiran bende 11 haftalık hamileyim bende de aynı sorun var korkup doktora gittim magnezyum takviyesi verdi kullanmaya başladım ağrım bitti şükür
Kumsal0625 Ezgikiran bende aynı sorun var doktora gittim normal dedi hiç bıseyde vermedı kullanmam ıcın ınsallah tez zamanda hepımızın agrısı sancısı geçer🙏🏼
-Gr- Ezgikiran benimde hamileligimin basindan beri oluyor zaten bebisde cokbuyuk degil 15 haftadayim diyince magnezyum verdi ve bana baya faydasi oldu agrim var ama bastakiyle kiyaslanamaz uzanarak yatamiyordum cekilme oluyordu bendeds
Nidanurr 18 haftaligim hala kasik agrisi çekiyorum :) doktorum normal olduğunu su icimini 3 litreye çıkarmam gerektigini söyledi
Ezgikiran -Gr- aynen bende de oyle oluyor sirt ustu falan yatinca cekilme oluyor geceleri cekilmeye uyaniyorm
AyseOnurr 22 haftalık oldum benimde iki gündür var sağ kasigim durup durup ağrı giriyo bugün doktoruma söyledim oda magnezyum verdi bide bı kaç kere karnıma kramp girmişti olmaması gerekiyomus bunlar kasılmalar falan riskliymis