Bnmv-1 Kızlar niye bu kadar şişmiş olabilir korktum valla şimdi uzattım havaya kaldırdım ayağımı acaba altında yatan başka sebepmi var
Prenses34_annesi Bnmv-1 ödem toplamış olabilir mi yani anlamadan ya da fark etmeden tuzluyu kaçırdıysanız hani kaçırmadıysanız bile ödem diye düşünüyorum 🥰
Bonjouratous Bnmv-1 Doktorum bana ani şekilde çok fazla ve alışılmışın dışında şişliğin olursa acile gel demişti
Ahuum Bnmv-1 kız bnm 33 sanki hiç gebe değilim. Acaba sonlara doğrumu şişcem ? Bi tosbik olmayı istiyorum
Bnmv-1 Prenses34_annesi çok tuzlu birşey yiyemiyorum ama dün temizlik yaptım bugünde biraz yaptım duşa girdim bir baktım ayağım davul gibi olmuş şok oldum
Prenses34_annesi Bnmv-1 doğrudur canım belki yorgunluktan da olabilir ama net bir şey söylemek istemem doktoruna Danış derim 🥰
Ahuum Bnmv-1 son zamanların. Biraz yürüyüşlerini düzenle. Tuzu sıfırla. Ödem tutması çok normal. Son bir haftan kalmış. Ablam inanılmaz şişiyor benım de. Yürüyüşle ve yüzmeyle rahatlatmıştık onu. Ayran içme oda ödem tutar.