Birmelekbinsukurabbime Arkadaşlar 18 haftalık hamileyim daha yeni farkettim öğlen çorbaya ekmek dogramistim ekmek küflüymus acaba bı zararı olur mu yardımcı olur musunuz
FatmaAselinAnnesi_60 Birmelekbinsukurabbime keşke baksaydınız olsun bişey olmaz inşallah içinizi ferah tutun
Kubra-ulas Birmelekbinsukurabbime geçenler de bende yedim farkında olmadan bir şey olmaz merak etmeyin
Kubra-ulas Birmelekbinsukurabbime rica ederim ne demek artık hamilelikten kafayı yedik ne yiyeceğimizi şaşırdık 😄 hamilelikten önce kimin umurundaydi küflü ekmek yemek 😄
Birmelekbinsukurabbime Kubra-ulas ayy hiç sormayın insan şüpheye düşüyor bide kayıplarim var sürekli diken üstünde oluyor insan sürekli kendini sorguluyor insan
Kubra-ulas Birmelekbinsukurabbime yaaa ne güzel 🤭 15 haftalık hamileyim. Temmuz ayında bende 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi. Çok zor bir psikoloji Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu arada cinsiyeti nedir bebeğin 🤭
Birmelekbinsukurabbime Kubra-ulas peki senin cinsiyeti belli mi canım erkek bebekler erken gösteriyor
Kubra-ulas Birmelekbinsukurabbime evet canım gectigimiz günlerde öğrendik bizde erkek 🤭 isim düşündünüz mü ?
Birmelekbinsukurabbime Kubra-ulas ne güzel rabbim inşallah sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ikimizde amin 🤲 yok canım daha düşünmedik erkek ismi bulmak biraz zor 😂 değişik olsun diyorum o yüzden bulmakta zorluk çekenlrdenim
Kubra-ulas Birmelekbinsukurabbime Amin canım 🤭 ya gerçekten zor. İsmi Barlas olacak ikinci ismini arıyoruz ama yok yani
Birmelekbinsukurabbime Kubra-ulas aa inanir misin bende Barlas ve Aybars arasında kaldım ama eşim istemiyor 😂
Birmelekbinsukurabbime Kubra-ulas Barlas tek halinde dsha güzel aslında canım ama Barlas han Barlas Zeyd gibi isimler de guzel olur