Elifinannesi97 Kaç aylıkken aldınız ? Dünya sağlık örgütü önermiyor ama kızım kilo aldikca kucakta zor taşınıyor siz ne yaptınız
Prenses34_annesi Elifinannesi97 sanırım yürüteç demek istedin canım benim o konuda benim de bir bilgim yok hani alıp almamak arasında kararsızım ama ben büyük ihtimalle fisher Prince düşünüyorum onun da yürüteçten farkı yok o sadece ayakta çocuk destek alarak sürüyor diğerinde de oturarak sürüyor 🥰https://ty.gl/ego50hzkye bundan çoğu kişiden de artık bunu görüyorum ben
AyFa1608 Elifinannesi97 ben almayı düşünmüyorum ya hem evim küçük hemde çok kullanılmaz olduğu yerde yer kaplar durur diye düşünüyorum. Kararsızım ama sanki gereksiz geliyor bana
Gamzer Elifinannesi97 Büyük oğlum da kullandım suan 5 yaşında, küçük oğlum da da kullanıyorum. Sürekli yatmak istemiyor , gün içinde 5 10 dk koyuyorum yürütece🙂
onelastgoodbyy Elifinannesi97 örümcek değil de yürüme arkadaşı öneriyor uzmanlar. Onlara bakabilirsiniz.
Yldzhra 6 aylıkken babam hediye almış getirmişti resmen bana yardımcı tutmuş gibi oldu benim oğlum 4 buçuk yaşında hiç sorun yaşamadık sonra arkadaşıma verdin o da çok memnun kaldı hayat kurtarıyor işimi rahat rahat yapıyordum
Belinay_AliEge Evet kullandık bir sorun da yaşamadım 3 ay kadar kullandık büyük rahatlık . Zaten sonra emekleme hevesi yürüme hevesi geliyor . Bırakıyorsunuz kullanmayı ama tabi tercih meselesi 🌺
Nazlimom Elifinannesi97 ben kullanıorum akiama kdr evdeyiz sıkılıo oda cok koymuyorum yani sürekli binmiyor ama iyi oluo yürüme arkadaşı da adım atmaya başladığında yani kendini dik tutabildiginde kullanılıyor