Selinoloji Arkadaşlar kıyafetler yıkanıp ütülenecek valiz hazırlama işlemleri sizce kaçıncı hafta yapılmalı?
A_syma Selinoloji 30 ile 33 arasinda halledip 33 de cantami hazirladim. 35den beri her is yasak. Gecikmeyin derim 🌸
Eldgrn Selinoloji bence 29-30 arası yapılmalı ne kadar çoğu kişi 32-35 arası dese de bence 29 30 tam arası çünkü ister istemez insanlar ağırlaşıyor hele bunu tek yapacaksan yanına yardımcı olacak biri olursa o ayrı tabii ama tek yapacak ise biri ilerleyen haftalara bırakmamalı ben de öyle yaptım bitirdim şu an kafam rahat duruyor ve gerçekten de ağırlaştım hiç halim olmuyor
SahrasMom311216 30da başlanılmalı bence hazır durmasının hiç bir zararı yok. Ne olacağını bilemeyiz köşede her ihtimale karşı hazır dursun. Hem zaman geçtikçe insan gerçekten ağırlaşıyor en ufak işi yapmakta zorlanmaya başlıyorsun ne kadar erken o kadar iyi
VlknGmze Bn 32 haftaligim kıyafetleri yikadim utuledim bir tek hastane çantam kaldi ins onuda haftaya falan hazrlarim
Edafmo Selinoloji canım eğer tek yapacaksan 28 de falan başla yıkamaya derim hele bir de kurutma makinen yoksa. Ben 28de başladım 30dayım son bir posta kaldı. Tabii ben biraz oyalanarak yaptım. Renklerine göre ayırdım yaşlarına aylarına före ayırdım öyle öyle yıkadım ki çok ütü üst üste birikmesin diye. Bu hafta bitmiş olur inşallah. Haftaya da çantamı hazırlayacağım. İyi ki erkenden başlamışım diyorum ağırlaştıkça daha da zor olur eminim hele de yardım edecek birileri yoksa
Zeyemzey Biz 31+3 teyiz kıyafetleri yıkamaya başladım ben ütülemeyi filan ablamlar yapacağı için rahatım gerisi onlarda artık