Boss01 Benim 3 gün sürüyor en fazla 4 yoğun kanama olmuyor normal midir sizce bekarkende böyleydi doktor hiçbir sorun yok diyor normal muayenede falan hormonlarda da birşey çıkmadı normal mi bu kadar Kısa olması sizde de böyle mi
Deletedmom_29 Boss01 İlk regli olmaya başladığımda 7 gün sürüyordu sonra 5 güne düştü her ay düzenli 5 gün regli olurum ilk 3 gün dolu dolu olurum sonra orta boy perde geçiş yaparım 🌸
Deletedmom_85 Boss01 annemimde 3 gün sürer. Bende 6.günü yıkanırım pet bile takmadan oluyor peçete koymam yeterli öyle oluk oluk kanamam olmuyor afedersin 😚
Boss01 Deletedmom_29 anladım canım ben hep küçük boy ped kullanıyorum düşün taşma olmuyor hiç hsg de çektireyim son bişey çıkmazsa yoktur demekki normaldir
ummuhan3 Deletedmom_29 Ayni bende ilk yıllarda 7 gündü şimdi 5 yada en fazla 6 gün sürüyor. Dolu dolu 3 gün gelir diğer günler öylesine kanama
Boss01 Deletedmom_85 benimde işte hiç aman kıyafetime çıktı mı leke değdi mi derdim olmaz gebelik isteyip olmayınca da acaba diyorum herşeye 😂önce sevinirdim az sürüyor diye şimdi kafama takıyorum
Deletedmom_85 Boss01 benim ki leke gibi de değil ama orta yoğunlukta işte kısaca. Bazılarında petten bile taşıyor ya öyle değil demek istedim sende de mi öyle? Bende gebelik planlıyorum 14 aydır ama adetle alâkalı olduğunu sanmıyorum bu durumun olmamasının vs😬
Boss01 Deletedmom_85 aynen aynen benimde öyle işte hiç yoğun yoğun gelmez öyle sorayım dedim yaa 😂 çok meraklı olmaya başladım Allahım sana bana isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın 🙏
Boss01 Deletedmom_85 ya bişey sorcam adetim bugün bitti yani artık çok az leke şeklinde geliyor enfeksiyonum var sanki yanma oluyor idrarda evlendikten sonra birkaç defa oldu mantar falan da bu ay süt ve maydonoz buharı yapayım diyorum yani bugün 1 defa yapsam mı ki ya çok kararsızım hafif mide bulantım oluyor kaç gündür test mi yapsam ne diyorsun 😢
Mom_90 Benimde 4gun sürüyor ve çok ağrılı geçiyor mutlaka her ay iğne oluyordum şuan hamileyim çocuk yaptıktan sonra geçer dediler bakalım gecicekmi ve yine agrilimi gecicek ins geçer ağrım olmaz.
Deletedmom_85 Boss01 adetin bugün bittiyse gebe değilsindir canım ne testi yapacaksın? Süt maydanoz buharı duydum da bilmiyorum ben korkuyorum riskli ya ne olur ne olmaz bilemedim
Boss01 Deletedmom_85 adetim az geldi ya hafif mide bulantım oldu 2 gün ,test yapıp emin mi olsam gebelik için diyorum da kuruntu yapıyorumdur
Boss01 Sunaya öyle miii çok üzüldüm vardır Allahın bir bildiği inşallah sağlıklı gebeliğin olur en Kısa zamanda kucağına alırsın bebişini Allah gönlüne göre versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲