4545-umm Isik22 merhaba hakan sabırlının telefon numarası varsa verebilirmisiniz acaba bende 32 haftadayım kendısıne yenı gectım insülün için benı bır bölüme yönlendırmıstı sonuclar cıkınca bana yaz dedı ama üzüntüden kartını almayı unuttuk
4545-umm Isik22 bıde memnunmusunuz acaba ben ılk gıttım geçen hafta baktı ama kalp atışını falan dınletmemıstı bıde renklı fotograf vermedı dıger doktorumuz verıyordu varmı yokmu sormamıstım verıyor mu acaba
Isik22 Koalammm sompodan doğum sigortası yaptırdım normal gidince çok daha pahalıya geliyor 😂 hamileykende doğum sigortası yapıyor sompo
Koalammm Isik22 ben Anadoludan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum ücretinide karşılıyor demi senin sigorta
Isik22 Koalammm evet doğum, 9 tane muayene, doğumda refakatçi, hastane tahlilerinde ve bebek doğduktan sonraki 1 senede medicana çocuk polikliniğinde indirim bide anneye poliçe bitimine kadar 1 seferlik ağız diş bakım paketi hediye
Koalammm Isik22 benimde öyle ama bugün buca Tınaztepeye gittim yakın diye benden doğum ücreti alicaklarimis öyle bir hakları yok aslında milletten para koparmaya çalışıyorlar sigorta acentesi de öyle dedi sadece Tınaztepe istiyor ama öyle hakları yok dedi bende hastane değiştiricem senden ayrı doğum ücreti almayacaklar dimi bende Medicana ya başlayayım öyleyse
Isik22 Koalammm yok ayrı ücret almayacaklar doğum için ama önce sigortacınızla görüşün isterseniz çünkü her sigorta firması her hastaneyi karşılamıyor mesela benimki sompo sadece medicanada geçerli, sigortanızın kapsamlarını ve hangi hastanelere gidebileceğinizi öğrenip hastane seçmek daha iyi olur en son sürpriz ödemelerle karşılaşmamak için 😊
Koalammm Isik22 yok onları daha önceden konuştuk seçebilecegim sekiz dokuz tane hastane var ve doğum ücretini yüzde yüz karşılıyor zaten sigortaci da dedi almamaları lazım dedi öyle bişi yok dedi Tınaztepe de anlaşmali ama onlar para koparmak için ek ücret istyorlar doğumda Medicanaya felan gidebilicem anlaşması var ama işte Tınaztepe isteyince.onlarda ister mi die kafama takıldı sigorataci orada sıkıntı olmaz dedi sadece Tınaztepe yapıyor bu para isteme işini dedi uyanıklık.yapiyorlar
Isik22 Koalammm o zaman sorun olacağını zannetmiyorum hatta medicanayı arayıpta görüşebilirsiniz zaten bilgi verirler sigorta kapsamınızla ilgili onlar sistemlerinden görebildikleri için ücret almayacaklarını söylerler teyit etmiş olursunuz en azından, tınaztepe baya paracı bi hastane az iş yapıp bi sürü para almaya çalışıyorlar insanlardan
Koalammm Isik22 aradim canım bugün muayeneden sonra bakıyoruz felan dedi iki hafta sonra ikinci muayenem var artık Medicana ya giderim orda konuşup öğrenirim
Isik22 Koalammm hayırlısı olsun şimdiden umarım memnun kalırsın benim gibi, bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊😊
Gumus25 4545-umm ben Cüneyt beye gidiyorum ama telefonu almadiysaniz hastaneye arayıp doktorun odasına baglanabiliyorsunuz asistanı yardımcı oluyor bende ilk gittiğimde unutmuştum bisey sormak için öyle yapmıştım. Bi dahaki gittiğinizde kartını alırsınız zaten