Bestegkcegul Samsun kadın doğum hastanesinde sezeryan doğum yapacağım daha önce sezeryan doğum yapanlarınız yazabilir mi özele gidiyodum normalde ama doğum ücretleri malum. Bir de kadın doğumda özel oda tutan varmı içinizde nasıl özel odaları tek kişilik yani
Law55 Bestegkcegul doğum yapmadım ama düşük tehlikesi ile yatışım yapıldı 15 gün kadar kaldım. Valla yatacağınız servise göre değişir ilk yattığım yerde oda tek kişilikti ama tuvalet ortaktı buzdolabı vs yoktu ikinci servisde oda 2 kişilikti ama her odada tuvalet banyo vardı buzdolabı vardı ve daha yeniydi herşey. Bazı servisler sonradan açıldığı için daha yeni oluyormuş. Hangi Dr yapacak sezeryanınızı
Bestegkcegul Law55 gökhan ünvere gidiyorum o yapacak temizlik konusunda nasıldı odalar daha önce hiç gitmedim doğum yapmış olan birine bilgim yok o yüzden temizlik vs nasıl odalarda
Law55 Temizlikte sıkıntı yok her gün gelip odayı temizlediler ama ilk kaldığım serviste tuvaletler ortak olduğu için çok temiz değildi hemşireler geneli çok tatlı ve ilgililer ben en çok ondan korkmuştum