Kucuk_melegim Kızlar temizlik yaparken tuvalete temizlik ürünü döküyorum hemen çekmiyorum suyunu oyle bakiyorm sonrasinda unutup tuvalet ihtiyacim için gidiyorum üzerine oturuyorum kalktiktan sonra aklima geliyor o koku yada idrarle birleştiğinde bi zarari olurmu bebeğe hamileyim
Dark Kucuk_melegim kansorejen madde birikiyor vücudunuzda, bebeğe geçiyordur, bunlar anlık değil ama zamanla çıkan şeyler. Birikim yapıyorsunuz yani, yapmayın Hatta şuan kısırlık iicn bile etkisi olduğu söyleniyor
Kucuk_melegim cansualisa evet ya unutuyorum bende ilk defa değil bir kac kere daha boyle yaptim salak gibi
Kucuk_melegim cansualisa vallahi temizlik yapim derken işin şeyi çıkacak her defasinda yapip unutmak da nebilym
cansualisa Kucuk_melegim akıl mı kalıyor ocakta yemeği yakmışım tencereyle attım valla😀😀😅😅😅 annemde bana kızıyor manyak mısın diye gittim baktım tencere yok çöpte kenera kpymustum demek biri aldı 😀😅
Kucuk_melegim cansualisa hahahaha sende akilisin valla alir kiz millet şu zamanda tencere almak bile zorlaştı