Rumika 5 ocak için doktorumuzla gün belirledik. Hastane yeni yıl zamını yansıtmak istiyor. Hasta hakları bölümüyle konuştuk cevap bekliyoruz. Sizin hastanelerinizde bu durumlar nasil?
pheobebuffay Rumika şubat sonu olacak gibi uygulamada yani yeni yıl sonrası ama ne kadar olacak ne yapıcaz hiçbir bilgi yok
Ruvvruvveeydaaa Rumika Bende merak ediyorum yarın gün alcam muhtemelen ocak ilk haftasinda olacak. Umarım çok yansıtmazlar 😅
berencisil_ Rumika benimde doğum ocakta ben etkilenmedim zamdan anlayışla karşıladılar Allahtan ödedik şimdiden
Rumika Ruvvruvveeydaaa ya evet %25lik zam yansıtmasına razıydık. Şuan 6.500 tl yeni yılda 10-12 arası olacakmış
Rumika cansualisa hastalarin dilek ve sikayetlerine bakiyorlar heralde 🙃 ücret ile ilgili o bölüme yonlendirildik şikayetimiz olunca
Rumika berencisil_ yaa hangi hastane? Ödemeyi önden yapalım dedik ama olmuyormuş. Baya bir konuştuk, yarın dönecekler insallah
Ellioit Bazı hastaneler ilk 1 hafta yansıtmıyorlar fiyat ücretini. Ben kendi hastanemle görüşürken o şekilde demişlerdi ama 8 ay önce aldığım fiyatın bile üstüne kaç kere zam yapıldı güvenemiyorum o yüzden