Aspenya44 Nerminn5308 bu bacak arası mi kaç haftalık foto bu. Devlete mi özele mi gittin. Bana 14 de yani dün kız desi ama alışveriş yapmayın dedi şimdi tırstım sen böyle diyince . Kaçıncı kaftada erkek dedi. Bence bu fotodaki pipi değil kordon
Nerminn5308 catandgirlmom Kordon bağı diyede görmüs olabilir diye düşündüm bilemiyorum biseler almak istiyorum ama muallaktayım 😊
catandgirlmom Nerminn5308 kesinleşsin bence de eğer kesin demediyse almayın sonra değiştiremezsiniz falan 😅 ben doktorum kesin demesine rağmen değişir mi diye korkuyorum ama birsürü pembiş şeyler aldım 😂
pandoraninkutusu catandgirlmom inşallah öyledr bugün gittik arkadasım ögrendş 8 ocakta partise ögrenczz ama içimde hep kız var bugün ultrason videosu çektik bacak arasında uzun bir ip gibi birşey vardi pipisi miydi kordon mı anlamadm🥹
pandoraninkutusu Bsrakaraboga google mutlu resim yazın resim yükle yazacak tıkla orayı resim sececeksşn galieride yükledikten sonra kopyala yazıcak kopyala istedigin yoruma yapıştır 😍😘
catandgirlmom pandoraninkutusu oyyy ben dayanamazdım 😂 allah gönlünüze göre sağlıklısıyla versin inşallahh
pandoraninkutusu catandgirlmom erkek dediler🥹🥹 kız demistin abla erkekmiş yanılma payı var mı bilmiyorum
Nerminn5308 Aspenya44 benimde 13 oldu bugün ama net birsey demedi 1 ay sonra gel kesinlesir demisti yani 17 haftaya faln denk geliyor