Sevvl Yenianneeee yorgan ağır olur bebeklere diye düşünüyorum ama benim annemde yapıyor yapsın napalım büyüyünce örteriz😄
onelastgoodbyy Yenianneeee henüz yorgan kullanamaz kalın bebek battaniyeleri daha kullanışlı. Hatta uzmanlar sadece oda ısısına uygun tog değerinde bir tulum giydirilmesini öneriyor, battaniye bile örtmeyin diyorlar.
Emomm Yenianneeee gerek yok bence. Ben almamıştım. Lazımda olmadı. Uyku tulumu giydiriyorum. Üzerine de battaniye atıyorum. Evim serin olduğu için. Eviniz sıcaksa uyku tulumu bile yeterli gelir. Yorgan ağır kalır. Bazen elleriyle yüzlerine çekebiliyorlar çünkü. Tehlikeli.
Mfozturk Yenianneeee annem oğlumda yapmıştı yün yorgan. Kullanılmıyor bebekken. Ondan sornaki kış kullanmaya başlamıştık. Kalın battaniyeler yeterli oluyor cnm
Kirmizibalik1 Yenidogan bebekte uyku tulumu giyer mi kizlar. Yorgan almayalim mi diyorsunuz? Bizim dogum haziranda olcak gerci ama bilemedim cevremde gormedim de uyku tulumu kullanan
Kelebekk-0307 Kirmizibalik1 yorgan hem öneriliyor hemde hiç rahat olmaz birde kafalarını çok donderiyorlar ellerini çok hareket ettiriyorlar ben korkup hiç örtememistim yenidogan tog değerli uyku tutumları en güvenilir olanı hem bebekte rahat eder kat kat olmaktan iyidir
Serkansemacit Yenianneeee ben elyaf almayı düşünüyorum hem hafif hem yıkaması kolay bende Ocak sonu inşaallah doğumum kaynanam yün yaomak istedi ama ben elyafa ikna ettim sonra oda ikna oldu😂
bademli_puding Yenianneeee ben almıştım bebeğe uygun hafif yorganlar var onlardan alabilirsin ben üşür diye çok korkuyodum
Nsrn1 Yenianneeee uyku tulumu alın evinizin sıcaklığına göre tog değerine dikkat edin. Yorgan battaniye gibi örtüler ani bebek ölüm riskini arttırıyor. Uzmanlar bu görüşte.