Yarenay Kızlar 2 gündür bacaklarımın iç tarafı bide vajinam çok agrıyo gece yatarken sağa sola döndüğüm de ağlayacak gibi oluyorum bunları yaşayıp yakın zamanda doğuran oldumu
Mysmrt Yarenay kaç haftalıksınız acaba aynı problemi ben de yaşıyorum ben vajina ağrısını daha çok yürürken hissediyorum
esnks Yarenay 34 haftalık hamileyim geçen haftaya kadar çok şiddetli iç bacak ağrım vardı belki 1 aydan fazla sürdü doğum vs olmadı.
srnglcskn Yarenay 36+5 günlüğüm 32. Haftadan beri o ağrıyı çekiyorum magnezyum ilacı yazdı doktorum ağrılarım asla geçmedi ama azalttı doğurmadım da hala 😁
bademli_puding Narinsuu bende 14 haftalığım ama benimde vajina ağrısı var normal galiba vajinamda batma gibi bi ağrı
Nis Yarenay 4. Aydan basladı 7. Ayım hala aynı sol ic bacagım agrıyo vajinada baskı var sanki igne sokup cıkarıyolar ilk gebelgmdede olmustu 40+0 da dogurdum
Narinsuu Nis demekki gerçekten doğuma kadar sürecek 😔ben de ha bugün ha yarın geçer belki diye umut ediyordum
Deletedmom_51 Yarenay Of benim de iki gündür çok ağrıyor kas ağrısı gibi böyle anlam veremedim 😞 arabaya binerken eğilirken yürürken otururken bi ağırıyorki 30.haftadan sonra başladı bu ağrı bende
didimom Yarenay ben de gece aynı sorunu yaşıyorum günlük hayatımda rahatım ama gece sağa sola dönerken pelvis kemiklerim ağrıyor. Doktoruma sordum normal oradaki kemikler kaslar genişliyor dedi. 32. Haftadayım doğumla ilgili değil sanıyorum.