Aslaninannesi01 Adetime 5 gün var rüyamda sürekli hamilelikle ilgili şeyler görüyorum gece test yaptım yorumlar mısınız ?
Eva11 Aslaninannesi01 idrarda hemen çıkmaz pek bir şey görünmüyor burda canım ama emin olmak istersen kan ver hastanede
eda22 Aslaninannesi01 benimde aynen böyleydi 4 oldu bugün testi yapalı sabah kan verdim bakalım daha çıkacak
Aslaninannesi01 Eva11 hamile olduğumu düşünmüyorum ama eşim silik çizgi gördüm dediği için beni de merak sardı adetimin geçmesini bkleyecegim kan testi için teşekkür ederim yorumunuz için
Aslaninannesi01 berencisil_ cumartesi günü tekrarlayacagm duruma göre adet günüm geçerse kan testi vereceğim teşekkür ederim
Aslaninannesi01 bitterciko eşimde görüyorum dedi bnde görüyorum ama ihtimal vermiyorum gebe olduğuma teşekkür ederim
Miracleee Aslaninannesi01 bu test çok beklemiş gibi ya da bozuk galiba. Tekrarlamanız gerekiyor bence. İnşallah pozitiftir.
Aslaninannesi01 Miracleee yaptığım anda çıktı birkaç dakika sonra da çektim beklemedi cumartesi sabah tekrarlayacagm inşallah teşekkür ederim
YaseminCanCicek21 Aslaninannesi01 adet bunun 10 gün geçmesini beklemelisin doğru bi test almak için ben de o şekilde yaptım iki test ikiside çift çizgi çıktı