Melekk21 Arkadaşlar 13 haftalık bi doktor erkeğe benziyor dedi bi doktor cinsiyetin önünden kordon geciyor cinsiyeti saklamış belli olmuyor dedi sizce 13 haftalık pipi bu kadar buyuk olur mu?
Mustafayigitvebeytugannesi Melekk21 canım 13 haftalık pipi o kdar büyük olmaz sadece çıkıntı olur ama saten pipiyi saklasa da bebişin erkek 😊
busraninprofili Melekk21 canimm sanki 13 haftalik icin biraz buyuk gibi. Bizim 12.haftada belli bile degildi pipi 😅 16.haftada boyleydi
Mti2209 Melekk21 benim kızıma da 12. Hafta da erkek dediler , bak pipisi diye gösterdi hatta doktor . Ama kız hissediyordum ve o kadar emindim ki doktora hayır olamaz erkek değil mümkün olamaz derken bana gülmüştü ☺️ sonra haklı çıktım
Melekk21 Leyla59 ama pipi gibi görünen şeyin uzeride 2 çizgi var ikiye ayrılmış gibi dikkatli bakınca 13 haftalık o kadar büyük olur mu anlayamadım
Leyla59 Melekk21 😆😆😆 kız beni söyletme pipinin altında da çizgi oluyo ve büyük dediğin şey siyah ultrason 4 boyutlu bakilsa nokta kadar görülüyor
Melekk21 Mustafayigitvebeytugannesi nasıl anladınız acaba bize bacak arasından erkek dedi bende o kadar büyük ondan emin olamadım ondan sonra başka 3 doktora gittim hep saklıyor belli değil dediler
Melekk21 busraninprofili yaa iste bende anlamadım o kadar büyük bir de yakından bakınca iki ayrımı var ikiye bölünmüş gibi başka doktoralar kendini göstermiyor dedi hep
Mustafayigitvebeytugannesi aydinaleyna61 erkek canım. Hatta benim ikinci oğlumun ultrason resminin aynısı diyebilirim 😊
aydinaleyna61 Mustafayigitvebeytugannesi 3 hafta sonra gel cinsiyeti söyleyeyim dedi doktorum insanoğlu işte merak ediyorum ya bütün anneler olarak merak ediyoruz bu cinsiyet meselesini yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Mustafayigitvebeytugannesi aydinaleyna61 ilk çocukta daha çok merak ediliyor benim artık üçüncü oldu o kdar heves kalmıyor 😊 ama iki oglandan sonra değişik olsun istemiştim buda erkekmis benim. Cinsiyetimi öğrendikten sonra baktım ki etrafımdakiler hep erkek 😂