Hekdtr Tüm aileye wp grubu üzerinden bir video ile Yeni yıl hediyesi olarak hamile olduğumu söylemek.🥰
Armess_loya Deletedmom_85 tam bunu yazdım eşimin kuzenleri geliceklermiş teyzesine, bizide çağırıyorlar 😬 ama benim eşim pek istemiyor gitmek🤦♀️😂😂
EBT_EBT Deletedmom_85 sanırım hastanede taburcu bekliyor olacağız🥰 yarın yatış var nasipse doğum olacak
Durubebegim Deletedmom_85 eşim Beykoz’da bir yerde rezervasyon yapmış yemeğe gideceğiz ordanda eve ne bulduysak artık yer içeriz😁
Deletedmom_85 EmineDefneGokce oo süper bi kaç dilimde bize verirsiniz dimiii bende çok severim pizzayı 😚
bademli_puding catandgirlmom ben severim de işte hamile olunca sevmediğin şeyi bile istiyor insan 😂 bazen diyorum bi yudumcuktan ne olur ki diye millet neler neler yiyiyor hele benim eltim hamile günde bir paket sigara içiyo bana mısın demiyor kadın
catandgirlmom bademli_puding valla ben bıraktım sigarayı içiyordum ama bebiş olunca içemem bu büyük bir cesaret günahsız sabi zehirleyemem onu 🥲
nez10 Deletedmom_85 yılbaşı da neymiş nefes alsam yeter😂😂yataktan tuvalete gitmeye zorlanıyorm her sene ki gibi bu senede evde kocamlayım
catandgirlmom Deletedmom_85 eşim arkadaşlarımız içecek koklayacağım 😂 içsem iğrenç gelecek içemediiğimden tatlı geliyor
bademli_puding catandgirlmom bende içiyodum zaten ilk tiksindiğim şey sigara oldu çok şükür içmiyorum artık başlarda zorlandım ama artık istemiyorum yanımda biri içse midem bulanıyor kokusundan çok şükür