momyy__ Bi hoşgeldin alırım oğlum 6aylik ve ben dün hamile olduğumu öğrendim karmaşık duygular içerisindeyim😢
KeremikoBayky momyy__ tebrikler iki işi bi seferde çıkarıp beraber büyütmüş olucaksınız ikiz sanarlar hatta 👏🏻👏🏻👏🏻🧿🧿🧿
AdaKaranfili momyy__ aramıza hos geldin.bende kızım 8 aylikken hamile oldugumu ogrenmisdim.😂 18+3 olduk ikinci bebeyle.saglicakla gelsin inşallah🤲
Asliormanci momyy__ hayalim desem yeridir 🤣🤣 ikiz çok isterdim beraber büyümeleri çok mantıklı sizin de ikiz gibi olacak merak etmeyin üstesinden gelirsiniz umarım akıllı bi çocuk olurla r
3bebk1anne_ belinay41 Yok biri 4 yaşında biri 2simdide 8haftalik hamileyim asllinda sprial ile korunuyoduk
3bebk1anne_ momyy__ valla Allah affetsin çok ağladım yapamam diye kendime gelemedim başta ama yapacak bişey yoktu nasip
Bebeannesiii 3bebk1anne_ ya bende spiralle korunmayı düşünüyorum ama sizin nasıl oldu bir korkmadım değil şimdi 🥹
momyy__ 3bebk1anne_ kısmet herşey benim oğlum 3yil sonra oldu hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım bu nasıl tedavisiz oldu diye rabbimin vardır bir bildiği 🤲
Happyelf Benimde bebeğim 6 aylık ve bende tekrar hamileyim🥲❣️ İlk bende çok ağladım ama inşallah ileride çok iyi anlaşarak iki arkadaş yetiştiriyor olacağım.Her güzelliğin bir zorluğu var.Saglikli sıhhatli olsunlar gerisi gelir inşallah 💙
momyy__ Happyelf kesinlikle öyle karninizdaki kaç haftalık ben daha dün öğrendim uygulamaya 4+4 haftalık 5 haftalık olunca gidicem direk keseyi görürüm