Suna_4414 Cmnyldz 6 haftalıktı evde daha doktor kontrolüne gitmeden kendi düştü dersin evde neden 2 de diyorum yapmıyorlar çünkü 2. De düşsün öyle gel diyorlar neden 2 kez aynı şeyleri yaşayıp piskolojik olarak çökesin ki ben öyle yaptım sorgulamadılar
AyFa1608 Cmnyldz tabiki zor. Bende kaybettim ilk bebeğimi 27 haftalıktı. İnan bende o zaman Allah ım böyle olcaksa keşke baştan düşseydi de mezara koymasaydım dedim yani o zaman ki acı daha beterdi senin yerinde olmak istedim inan. Geçer bugünler de Rabbim yeniden sevindirir seni 🥲
nk718 Cmnyldz hayır özeldeki doktora diyin ben test yaptırmak istiyorum Bi düşüğüm oldu ikinciyi riske atmamak için söylerseniz yapar bence benim doktorum hiç riske atmadı 1. Düşükte yaptı ama ben ona gitmeden önce hematolojiyr gitmiştim o devletteydi o 2. Düşükten sonra yaparız demişti ya pek takmadı kadın doğum daha ilgili sonuçta siz özele gidip ben genetik testi yaptırmak istiyorum böyle böyle oldu diye anlatım yardımcı olur bence
arirangg Cmnyldz Özelde ilk düşüktende yaparlar ama ben araştırma hastanesine gidip daha önce kimyasal gebelik yaşadım, bir kez de kalbi durdu dedim. İki kere olduğu için yaptı. Ücret ödemedim. Yapmasaydı özelde yaptıracaktım
Cmnyldz Karaca61 insana gerçekten yasayan insanların yorumlarini duymak cok iyi geliyormuş. Cok teşekkür ederim
Cmnyldz nk718 simdi tam olarak anladim .devltteki doktorlar uğraşmak istemiyor o yuzden yapmiyoladir. Psikoloji filan umurlarinda degil zaten
Suna_4414 nk718 özelde 8 bindi test o yüzden araştırma hastanesinde yaptırması istedim araştırmada ücretsiz özeller çok para istiyor
nk718 Cmnyldz aynen öyle bence gebe kalmadan Bi bakın derim bazı doktorların işine gelmiyor açıkçası hani 1.düşük her zaman normal karşılanıyor 2.den sonra bakıyorlar ama biz üzüldüğümüz ile kalıyoruz geçmiş olsun şimdiden herşey de Bi hayır vardır
arirangg Cmnyldz Araştırma hastanesinde Tıbbi Genetik bölümünde yaptırdım. Ama daha önce de düşük yaptım de
Cmnyldz nk718 nasil bu kadar görmezden gelebiliyorlar hic anlamiyorum. İnsan umutla beklediği şeyi kaybettigini öğreniyor. Dunyan duruyor resmen. Onlar icin ise günlük duyduklari siradan bir olay
MugeGuness Cmnyldz çok geçmiş olsun. Ablamın başına geldi ilk hamileliğinde kalbi durdu bebeğin, kürtaj oldu. Sonra 3 ay geçmeden hamile kaldı tekrar. Şimdi yeğenim 9 yaşında. Allah hayırlı zamanda, hayırlı evlat nasip etsin inşallah size de 🙏
Cmnyldz MugeGuness cok ferahlatiyor bunları duymak ablaniz bir sey uyguladi mi yoksa kendiliginden mi saglikli ilerledi
Happybabyyy0 Cmnyldz Canım geçmiş olsun bende yaşadım aynı durumu 8. Haftada kalbi durdu. Bende şehir hastanesinde genetik bölümüne gidip 2 düşük yaptım dedim. Eşim ve benden kromozon analizi istediler. Biz benden trombofile paneli yani pıhtılaşma için. Kanda pıhtılaşma yatkınlığı olduğu için ilaç kullanacağım kromozomda da bi sıkıntı çıktı tekrar microaarry yaptırdım daha sonucu çıkmadı onun ve şuan 4 haftalık hamileyim. 21 ekimde kürtaj olmuştum 40 gün sonra adet gördüm bitincede korunmadım ve bı ay hamile kaldım🙏🏻 Bende korkuyorum ama herşey allahtan inşallah bir daha aynı acıyı yaşatmaz bizlere