Karaca61 İlk gebeliğim 7 haftalıkken sonlandı şimdi 8 haftalık hamileyim kasıklarım ağırıyıdu hep doktor ağrıcak bebeğin büyüyo demişti ama şu 2 gündür ağırmıyo hiç bişi mi oldu bebeğime acaba ?
gecekusuanne Karaca61 bende de bu sekilde agri oluyodu bi ara kesildi suan 30 kusurdeyiz bisey olmaz allahin izniyle icini ferah tut. Bi doktora git istersen gönlün rahat etsin.
Denizahsen Karaca61 merhaba her gün aynı belirtiler olmuyor korkmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz 🥰
Htcsnmz03 Karaca61 15 haftalık hamileyim hala günü gününü tutmuyor bir gün ağrım var diğer gün yok hiç canını sıkma aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün hep 🙏🥰
Kubra-ulas Karaca61 o ağrılar sıklıkla olmaz. Bı gün olur iki gün olmaz. İki gün olur üç gün olmaz. Telaslanma. Daha öncesinde bebek kaybetmis kadınlar olarak maalesef çok tedirgin oluyoruz. O tedirginlik bebeğe de geçiyor. Rahat olun Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Karaca61 gecekusuanne salı günü gittim daha yeni bişi yoktu ama pazartesi tekrar randevum var beklicem mecbur
Karaca61 Kubra-ulas evet daha önceden kaybettiğin için o yüzden biraz tedirginim ama sakin kalıyorum ☺️kalmaya calısıyorum