Kelebek90 Merhaba kızlar, Progestan kullanıyorum. Hap olarak içiyordum, yan etkisi (sersem gibi yapıyor) az olsun diye Dr fitil önerdi.Fitil sonrası bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. İlaç etkisi olabilir mi? Yaşayan var mı? (15+6 zaten sabah ve akşam hissediyordum, bir kaç gündür o da yok)
Muhammedamine Kelebek90 o haftada arada bir hissediyor olmana sevin . Hergün çok çok düzenli hareketi 30 haftalık oldum ben beklemiyorum 🤗 progestanın doğrudan bebeğe hiçbir etkisi yok olsada hareketleriyle alakası olamaz
Pinar38 Kelebek90 24+1 deyım günde 3 kez progestan kullanıyorum ama bebeğim 7/24 hareketli bence sizin bebiş küçük olduğu için hareketini hissetmiyorsunuz
Yarendilan28 Canım zaten o haftalarda hissetmem bile iyi bise ben 3.gebelik olmasına rağmen 20+3de hissettim stres etme kendini bise olmas allahın izniyle
Ayseguls Bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissetmeniz oldukça zor genelde 20.ci haftadan sonra hissediliyor. Yine de kontrole gidebilirsiniz en azından içiniz rahat eder
Muhammedamine Ayseguls ama doktora gidip 15 haftalık hamileyim bebeğimi hissetmiyorum derse sence ne olur 🤭 😉
Kelebek90 Küçük evet ama karıncalanma gibi bişeyler oluyo, kaşınıyor gibi gıdıklama öyle bişeyler hissediyorum 😌
Usakli64 Progestan bagirsak hareketlerini yavaslatir karin kaslarini rahatlatir ve rahim duvarini destekler. Bebek hareketiyle ilgisi olup olmadığını bilemiyorum