Gunay_14_18 guzelanne01_ Ramzide Karindan ve ya vajinal farkli oluyor benim bildiykm kadar) Inwallah Kiz olur))) Gonlumden gecen o
guzelanne01_ Gunay_14_18 hayır canım öyle değil internettende araştırabilirsin Ama dediğim gibi. ben kendimce tahmin yapıyorum kendimdede kesemi görünce erkek dedim Tabiki herşeyi bile Allahtır bu his ve anlama☺️
Gunay_14_18 guzelanne01_ e bu benim 7 haftalik ultrasonim kiz diyon))) diyeri 9 haftalik erkek nasil oluyor?)) kafam kariwdi))
Glbnn2 guzelanne01_ bende 12 de erkek tahminini öğrendim 13 de net erkek dedi. Bizimkiler hiççç utanmadan gösterenlerden sanırım e bide erkek olunca 🤣
guzelanne01_ Glbnn2 bencede galiba😂hatta doktor erken dedi 12 ydim çünkü ama direk gösterdi😂Maşallah bebelerimize haftasınıda 13 olarak baz aldı
guzelanne01_ Glbnn2 banada %99 dedi erkek diye kordonu olmasın diyede çok uzun süre baktı Bana erken geldi ama normalmi canım kızımıda 14 te öğrenmiştim
Glbnn2 guzelanne01_ erkek hemen gösterirmiş benim ilkim olucak kız hissediyodum ama bizimki 12+4 ye bacagini ayırınca çok şaşırdım 🤣bariz belliydi erkek olduğu ondan sonraki hafta gitttiğimizde %90 erkek dedi
guzelanne01_ Gunay_14_18 kızzz bende karıştırmışım başkasına yazacağıma sana yazmışım Stresten bugun şiddetli stresliydim 2 li test ense kalınlığı derken 1 saat hastanede kaldım stresten böyle oldum kusura bakma canım
guzelanne01_ SaHil_Hayat kızlar geç gösteriyor diyorlar demekki doğru canım Benim kızım 14 te gösterince şaşırmıştım hatta