Sonkayalar biz 29 dayız,detaylı ultrasondan sonra alışverişe başlamıştım ,bebek arabası olara prego travel aldık onlara puset takımı aldım tavsiye ederim çok şirin, kaz tüyü yorgan english home dan 105₺ aldım 270₺düşmüştü ,yün pamuk battaniye oda english home indirimli 29₺,nevresim takımı 4 adet aldım diğerleri çift ,Karaca 29₺indirimli ,biberon ısıtıcı teknosadan kampanyalı 26₺,biberonları şimdilik iki adet avent ,iki hastane çıkışı 10 lu lcw kalitesi gayet güzel 79₺,çıtçıtlı bady joker 10 adet 5,99₺,onun dışında beğendiğim tulumlar badiler vs aldım hiçbirşeylerini çift almadım,çamaşırları için dalan bebek sabunu aldım ,şampuan ıslak mendil uni baby,alt açma bir tane süngerli aldım birde molfix onlu paketlerden aldım bunu çarşaf altında da kullanmayı düşünüyorum,bir adet kova küvet set hepsiburadan 50₺ civarı aldım ,4penye battaniye aldım ,bez prima aldım ,streilazatör kaldı Onuda chicco düşünüyorum ,yatak park yatak alıcaz Kraft 70x120 üç beş ay beraber yatırmayı düşünüyorum bakalım ,herşeyleri olurda Allah bize 💪🏻Versin kime ikiz desek gözleri büyüyor