Serosss Merhaba kızlar birşey merak ediyorum Progestan kullandığı halde erken doğum yapan varmı yani böyle birşey mümkün mü? 25. Haftadan itibaren kullanıyorum şuan 27+5iz ama psikolojim düzelmedi aklımda sürekli aynı şeyler.. korkuyorum merak ediyorum bilgisi olan yazabilir mi
fdm12 Serosss bende 24 de başladım 38 deyiz bıraktık 5 gün felan oldu ama.tik yok daha bı tanıdığım 37 de bırakmış 37+4 de doğurmuş
Seyhanncan Ben 22. Haftadan itibaren 37 ye kadar kullandım sonra bıraktım şuan 39 haftalığım ne gelen var ne giden 😂
Serosss Darısı basıma inşallah 🥺 bu süre zarfında hiç kahve veya pembemsi lekelenmeniz oldumu peki fdm12 Seyhanncan
fdm12 Serosss bıraktıktan sonra olmadı nişan bekliyorum hatta oda yok daha ama ilk zamanlarda hap olarak almıştim çünkü bı düşüm vardi doktor bunun için hem progestan hem kan sulandırıcı vermişti kan sulandırıcı leke getirdi bıraktım hap ve iğne kullandim geçti kan pıhtılaşmasi hastası değilim ama işte önlem amaçlı verince bilmeden ilk zamanlar oldu
HaticeC123 Bende 22.haftada başladım.. Hap ve fitil olarak kullanıyorum ve iğne. Şuan 25 haftamdayım devam ediyorum.. Allahım hayırlısıyla inşallah sağlıkla vakitlerinde gelsinler 🤲🏻🌸
SAE Bende progestan kullanıyorum, 7 haftalık bebeğim merak ettiğim progestan rahımı sıkılaşyırdığı için açılma olmuyor diye duydum, inşallah doğru değildir. İlk doğumun normaldi bu da normal doğum olsun istiyorum. Var mı bilgisi olan?
fdm12 SAE benim doktorum bana doğumu engellemez dedi yani sadece rahim ağzının aynı kalması için yardımcı olur dedi tabi burda kullanip uzadi diyende çok benimki uzamadi aynı kaldı hep ama doğumu durdurmaz demişti benimki
vveraa Başından beri kullanıyorum 29. Haftadayım şuan, bişey olmaz Allah’ın izniyle kötü düşünmeyin🙏herşey olacağına varıyor elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi Allah’a emanetler
Serosss vveraa öyle evet Allaha emanet.. bikere o korkuyu yaşayınca en ufak bişeyde geliyor mu acaba diye tedirgin oluyorum 🥺
vveraa Serosss bende öyleydim hala öyleyim de azaldı o korkum hafta ilerledikçe güzel düşüncez güzel olcak💐