bademli_puding Caglali canın çok silik bi çizgi kaç dk içinde çıktı bu çizgi adetine daha var mı biraz daha bekle istersen gebeysen değerlerin yükselir en azından
atescan27 Caglali benimkide bu şekilde çıktı şuan hamileyim sizde kan verin büyük ihtimalle yeni oluşan bi gebelik
Caglali bademli_puding yaptığım zaman ilk bı çıkmadı ama çok az görüyordum Sonra belirginleşti Adete 3 gün kaldı
bademli_puding Caglali biraz daha bekle canım bence hem inşallah varsa değerlerin yükselir inşallah vardır 🥰
bademli_puding Caglali bence vardır inşallah ilk kızıma hamileyken 10 adet gecikmesine böyleydi testim stres yapma ama stres çok etkiliyor maalesef
ummuhan3 İlk 10 dk dan sonrakini dikkate alma , bende 10 dk dan sonra çift çizgi görüp ümitlendim regl olmuştum. İlk 10 dk içinde çıktıysa hayırlı olsun 🤚
Kardelenim53 bademli_puding merhaba, çatlama 21 aralık da oldu benim bugün 8. Gün yani bat 4 ocakta mide bulantısı göğüs hassasiyeti kasıklarda batma var bi de. Sizce idrar ve kan test aşamaları ne zaman olur?
Caglali KeremikoBayky aynen sabah ilk idrarım, geçen ay Kasım 28 adet olmuştum 3 Aralık bitti bu ay 1 Ocak diye gösteriyor bakalım
Caglali Kevko kan vereceğim bugün ama 15 gün ceza yedim randevu alamıyorum 😂😂 acil yaptriyorsa orda yaptıracağım kan tahlili