Ozlemmisss annesivekuzusu benimde o kadar büyük ki yemin ederim çocugun agzını sıgmayavak diye korkuyorum 😄😄 memelerim çok büyük değil ama meme ucu çok büyük 🤦🏻♀️
annesivekuzusu Ozlemmisss Allahım herkesin derdi başka ama en azından sizin ki emmeye engel değil 😁 olmamasindan iyidir
Momy_eyyuptalha annesivekuzusu çok beğendim gayet güzel çekiyor etrafımdaki herkes sütün 1 haftada çekilir bebek emmese çok şükür bir sıkıntımız olmadı 2 buçuk aydır kullanıyorum gayet memnunum
Hilaynur Kızlar çok fazla e annesivekuzusu benmde yok ama çok fazla emzirme danışmanını dinledim takşo ettm araştırdım hepside şöyle diyor emzirmek için gögüs ucuna ihtiyac yok bebegin kahverengi yeri agzına alması gerekiyor diye özellikle belirtiyolar ama yine de bende her ihtimale karşı silikon gögüz ucu aldım bide ebebekten gögüs ucu çıkarıcı alacagım
Mustafayigitvebeytugannesi annesivekuzusu kız genelde ilk çocukta göğüs ucu olmuyor benim ilk oğlumda öyleydi hiç yoktu zor tutuyordu emmek istemedi zar zor emzirmistim 9 ay kadar. Ama ikinci oğlumda büyüktü ucu hatta annem dalga geçiyordu şuna bak kafam kadar göğüs ucun var bebenin ağzına sığmıyor diyordu 😂😂 1 yaşına kdar emdi sonra hamileliğim 5 aylık olunca bırakmak zorunda kaldım arada geliyor meme diye süt bitti diyorum 🤭
annesivekuzusu Mustafayigitvebeytugannesi yani benim göğsümün ucunun çıkacağını hiç sanmıyorum yok yani olmayan şey çıkamaz bence 🤭😂
ramonun_annesi Benimde öyle yaa bir göğsümün ucu hiç yok kızıma tutturmaya çalıştım tutmadı göğüs pompasiyla sağmak psikolojimi bozdu bıraktım artık şimdi ucu olan göğsüm büyük diğeri küçücük kaldı böyle mi kalacak hep acaba ☹️
annesivekuzusu ramonun_annesi emzirirken eşit emzirmeyi söylerler ama yine de tecrübesi olanları dinlemek lazım 🤷🏻♀️
Ezgi2727 annesivekuzusu hiç öyle demeyin benimde yoktu emzirme danışmanı ile gayette emzirdim su an da emziriyorum
Zelis97 annesivekuzusu ilk gebeliğimde şırınga ile göğüs ucumu çekmeye çalıştım ama çok kanadı ve canım yandı. Süt sağım makinası aldım o rahatlattı ama yinede göğüs ucum çıkmadı
kupp annesivekuzusu bilenlere sormak istiyorm benimde dokununca cikiyo ama bu sekildeyken bebek ememiyor mu yani illa cikmasi mi gerek ki 😏
ayseuarslan Ben lansinoh markası aldım erken doğumu tetikleyebilir diye deneyemedim tabi. Elektrikli süt sağma makinesi, göğüs ucu çıkarıcı, bir de göğüs ucu aldım. Üçü de Lansinoh marka umarım işe yararlar.
annesivekuzusu ayseuarslan ee siz her şeyi hazir etmissiniz ne güzel ben daha almadım hiç birini umarım birinden biri ise yarar faydasını görürsünüz ☺
elifcicek_07 Kayaozge benim şırınga ile bile çıkmıyor. Ama ebemiz dedi ki zayıfsın korkma çocuk sadece meme ucunu değil koyu kısmın hepsini ağzına alıyor her şekilde emer dedi
Kayaozge elifcicek_07 Ya dedikleri gibi o kahverengi yeri daha önemliyse sorun yoktur inşallah ben çok kafama takıyorum nasıl olacak diye
ozi086 Göğüs ucum ilk hamileliğimde hiç yoktu maalesef ve her yolu denedim ☹️ oğlumda sağolsun doğru düzgün emmediği için başlarda inanılmaz acılar çektim hatırladıkça göğüslerim sızlıyor hala 14 yıl oldu düşünün. Göğüslerim hem büyük hem sütle dolduğu için uçları tamamen kayboldu. Çok yara oldu çok uğraştım ama bebek kuvvetli emmeye başladığı andan sonra düzelmeye başladı. O internette gördüğünüz her yolu da denedim
Zeynepbsk Kayaozge off o şorınga ile çektiler benimkini , 2 ay kanadı valla ben bu sefer hazırlık yapmak için kendim doğuma gitmeden ara ara çekicem
Kayaozge Zeynepbsk Gerçekten mi 😳çok mu can acıtıyor önermez misiniz peki O işlem sonucunda göğüs ucunuz çıktı mı peki
Ezgi2727 annesivekuzusu göğüs ucu hemen hemen kimse de olmuyor. Bende de yok diye silikon uç almıştım sonra içime sinmedi emzirme danışmanı desteği aldım ve silikonu attırdı doğru emzirme pozisyonu ile gayette emzirdim şimdi ucu kendinden çıktı emzirdiçe lütfen destek alın