Zeynepdgn50 Kızlar 2 gündür hastayım. Bişey de içemiyorum korkudan. Baş ağrısı kusma boğaz ağrısı var. Ihlamur nane limon zararlı mı
Bskaymazz Zeynepdgn50 Zararlı olacağını sanmıyorum bende şuan gribim ıhlamur kaynatıp içine bal koyup limon sıkıp içiyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı doktorum da içebilirsin çok abartmamak şartıyla dedi :)
Zeynepdgn50 Bskaymazz sağol kuzum. Aynen ilaç felan içemiyoruz haliyle bi şekilde atlatmamız gerek. İçeyim bende yararlı şey sonuçta fazla içmediğimiz sürece sıkıntı olmaz
Bskaymazz Zeynepdgn50 Allah hepimize şifa versin inşallah biran önce toparlayalım ne illet bi hastalıkmış bu sene bitmedi gitti 🤦🏼♀️
KocBetul Ben de ıhlamur nane limon içtim ama korkarak 1 bardak. Zencefil limon bal karışımı yapıp ondan yedim bir çay kaşığı ama o da karaciğer sonuçlarımı etkilemiş sanırım dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun bol bol su ve dinlenmek.. 😰
Sila-Efe-09 5-6 haftalık hamileyim grip oldum boğaz ağrısı,öksürük,burun tıkanıklığı,halsizlik,kusma,baş ağrısı, iştahsızlık,mide bulantısı vb. Öksürüğüm çok şiddetli öksürürken kasıklarıma ağrı vuruyor gebeliğe zararlı mıdır ???