bademli_puding mavininhertonuu o kapağın içi süt doluyor ya o sütte yaralara iyi geliyomuş araştırmalarıma göre öyle sonra o sütü sadece peçeteyle kurut ki o süt kokusu gitmesin bebişin daha rahat tutsun çok araştırdım çünkü ilk kızım meme tutmadı maalesef
mavininhertonuu bademli_puding Daha yeni olunca dolup taşan sütte yok sıkmadım gerçi daha ama kendi aksa falan belki rahatlar ama bebek emine geliyo anca
Ayshenur mavininhertonuu bende çekinmiştim ama eczacı diyince biraz içim rahatladı mecburda o şekilde yaptım zaten düzene girinceye kadar idare edicez ondan sonra yine silersin hafif hafif meme başını da düzgün tutması lazım mış yoksa yara olur dedi doktor da
mavininhertonuu Ayshenur Evet ağızları minnacık komple alamıyo🥺 ebe tutturuyodu hastanede ama bazen tutturabiliyorum öyle genişçe onun dışında nasıl alırsa alsın diyorum 🤦🏻♀️
bademli_puding mavininhertonuu geçer inşallah benim arkadaşımın ucu parçalanmıştı resmen kanla beraber süt akıyodu emzirmeyi kesmek zorunda kalmıştı o yüzden halimize şükür 😂 geçer inşallah sağlıkla büyüt bebişini 🥰
mavininhertonuu bademli_puding ay inşallah sağolasın benimde kabuk bağladı resmen 🥺 çok sağolasın amin inşallah 🥰🥰
Tekininannesi mavininhertonuu lansinoh gogus ucu kremi çok iyi geliyor benim krem sayesinde yara olmadı
Baloglum93 mavininhertonuu valla benimki o kadar kötüydü ki çok şükür geçti ins bu ikin Co çocukta olmaz öyle bişey
bademli_puding mavininhertonuu rica ederim canım bugünlerde geçer inşallah tadını çıkarmaya bak zaman çok çabuk geçiyor 🥰
iros_hera Merhaba, garmastan pomad var önce onu sürüp üzerine kantaron yağını da sürdükten sonra gümüş kapakla kapatmak geçirdi benim yaramı. O etkisiz kalırsa madecassol önerilmisti ama gerek kalmadı. Yalnız garmastan siliniyor emzirmeden önce
Fatmayy mavininhertonuu henüz doğum yapmadım ama bana bol bol zeytinyağı önerisinde bulundular . Organik olması önemliymiş . Birde karbonat ve su karışımı sürmemi tavsiye etti bi arkadaşım çevresindeki herkese söylüyormuş orada doktor tavsiye etmiş . Yıkamana gerek yokmuş bebeğe herhangi bi zararı yokmuş . Suyun kaynayıp ılımış olması gerekiyor
bebisiminannesi_ Ayva çekirdeğiyle elma çekirdeğini 1 fincan suyla beraber kaynat jel gibi olur zaten hemen sür silmeye de gerek kalmıyor benim 2 günde geçti 1 hafta çektim sadece dayanamadığım yerde az bir şey mama veriyordum sonra tekrar emziriyordum
gkcnn mavininhertonuu valla o yaranın acısını çekerken çocuğu ağlayarak emzirirken o bir haftayı beklemek imkansız bence yapabilene helal olsun
Emomm mavininhertonuu ayva çekirdeğini çıkarıp biraz suda bir gece bekletin. Sürekli sürün aklınıza geldikçe. Emzirirken silmeye gerek yok. İlk gün çok yara olmuştu benimde. Kabuk bağlamıştı kan toplamıştı hatta sol göğsüm. Ne sürdüysem geçirmedi. Annem bunu yaptı 2 gün içinde iyileşmişti.