Eren_umay2 Serr Elalem konuşur takmışlar klasik isimlere en güzeli doğana kadar söylememek ben bile söylediğime bin pişmanım öykü mina koycam bende yok ben dizilerden görmüşümde yok kaynanamın ismini niye koymamışımda o nasıl isimmişte biz kaynanamızın ismini koyduk ta biz nasıl söyleyim o ismi de off gereksizlik resmen
mylittlebabym Cikoleyla forumda gördüğüm en saçma yorumlardan biri.☺️ Hoşunuza gitmiyor diye kulp bulmak için baya saçmalamışsınız.
Cayvarmiya Cikoleyla en en en saçma yorum olabilir . En başta Eyüp kendisi bir ilçe ilçenin ilçesi mi olur ?? Cahillik desen var … her neyse Türklükle ilgili olan her isim güzeldir
Nurselnurcan Serr ay kimseyi memnun edemezsin ki. O yüzden kimseye fikrini bile sorma. Göktürk güzel isim hoşunuza da gidiyorsa diğerlerine halt yemek düşer. Benim de istediğim hiç bir ismi kayın valide beğenmedi illa kendi bulup koyacak ama rüyasında. Teee evlenmeden benle Anlaşma yaptı kız Olursa Karsu koy dedi bende aklımca ohhooo evlenecez de çocuğumuz olacak da kız olacak da falan diye düşünüp tamam demiştim valla o zaman geldi çattı bende yok ben koyamam o ismi beğenmedim dedim 😂
asyagibi Serr Bende Göktürk koyacaktım sonradan Göktuğ koyucam artık o kadar güzel isimler ki kimseye kulak asmayın gururla koyun 🥰
asiyerz Serr bence çok güzelmiş 🤗 adıyla büyüsün oğlunuz. Ben de Atlas koymak istiyorum, burun kıvıranlar oluyor ama ben seviyorum ve Atlas koyacağım. Çevreye çok takılmayın, siz nasıl isterseniz öyle yapın 😌
Armommy Serr Bebek doğduktan sonra herkes alışıyor. Benim kuzunun adı da farklı. Hem Göktürk kötü değil ki. Siz istediğinizi koyun, ismiyle yaşasın🤲🏻
Eda6 Ben tek isimden yanayım psikologlar da o şekilde öneriyor. Asil bu yıl fazlasıyla var ben aşırı soğudum o isimden. Yine de sizin tercihiniz tabii💕 Serr
Cikoleyla Aylin355 gerçek hayat acımasızdır maalesef, asil koyunca asil olmuyo akraba evlilikleriyle dolu soyunuz sopunuz
Aylin355 Serr İsim çok güzel Asil Soykan gibi isimleri çok beğenmekle birlikte Göktürkte kendi başına bile çok güzel bi isim birlikte anlamı tartışılmaz zaten, bence vazgeçme oğlum olsa bende böyle bi isim isterdim
Eda6 Aylin355 Ben de asil düşünüyordum ama sağlık ocağında falan denk geliyorum 4 bebekten 3 unun ismi asil🥲 o yüzden vazgeçtim