27 Aralık da misafirim vardı eşimin kuzenleri. Yedik içtik falan derken saat 11 gibi kalktılar onlar bizde evi güzelcene toparladık derledik falan. Sonra ben bi duşa gireyim dedim ama kilodumda farklı bi ıslaklık farkettim banyomu yaptım sakince çıktım 00.00 da hastanede için yola cıktık. Hastaneye geldiğimiz de 39.0 günlük olmuştuk. Hemen Nst alttan muayene 3 cm açıklık varmış ama sancı ya daire hiç bişeyim yok. Doktorumla görüştü hastanede oda gitmememi yatılımın yapılmasını söyledi. Yarışı yaptık sabah oldu 11.30 da suni sancı takıldı ve serum bitti hala 3 cm açıklık vardı ve bende sancı falan yine yoktu. Doktorum geldi ne diyorsun ne yapalım istersen odana çok bugün dinlen yarın tekrar bi suni sancı takarız bekleriz dedi. Bende beklemek istemediğimi sezeryan olmak istediğimi söyledim. Çünkü bebek asla baskı yapmıyor dedi. Oda okeyledi. Ve saat 18.00 de sezeryana alındım 18.30 da cıkmışım. 19.00 da kendime geldiğim de oğluşum yanımda yatıyordu. Bizim de hikayemiz bu kadar teyzeleri şuan hastanedeyiz yarın taburcuyuz inş. Kucağı boş olanlara en yakın zaman da rabbim nasip etsin. Gününü bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun 😘 Allah’a emanet olun canlarım artık happy kids zamanı 🥰